در ادامه اين پست از هفت گنج ،طرز تهيه اسنك بادمجان را به علاقمندان آموزش مي دهيم. با ما همراه شويد …
مواد اولیه : (برای ۱۰ نفر )
بادمجان بادمجان ۱۰عدد (ریز و قلمی)
پنیر پیتزا ۲۵۰گرم
پنیر سفید ۲۵۰گرم
جعفری به میزان لازم (اختیاری)
نان تست ۴۰عدد
نمک به میزان لازم
فلفل به میزان لازم
طرز تهیه
ابتدا بادمجانها را شسته، خشک کرده ، حلقه حلقه كرده و در روغن سرخ میکنیم.
بادمجان، پنیر سفید و نصف پنیر پیتزا، جعفری، نمک و فلفل را مخلوط میکنیم.
دستگاه ساندویچساز را روشن کرده تا گرم شود.
روی یک نان تست یک قاشق غذاخوری از مواد ریخته و رویش پنیر پیتزا میریزیم و نان دیگر را روی آن قرار داده و کمی فشار میدهیم تا به هم بچسبند.
باقی نانها را نیز به همین ترتیب آماده میکنیم.
نانهای آماده را در دستگاه قرار داده تا ساندویچها آماده شوند.
نکات:
۱)میتوانید این اسنک را روی گریل مایکروویو هم طبخ کنید.
۲)اگر به هیچ کدام از دستگاهها دسترسی ندارید اسنک ها را داخل فر بپزید.
۳)میتوانید به جای نان تست از نان باگت هم استفاده کنید به این صورت که آن را باز کرده و با وردنه صاف کنید و به اندازه نان تست ببرید.
۴)در صورت تمایل روی بادمجانها ۲حلقه گوجه سرخ شده هم قرار دهید تا خوشمزه تر شود.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه