آشپزي و شيريني پزي خورشت ها

طرز تهیه خورشت مرغ و بادام هندی

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه خورشت مرغ و بادام هندی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۳۰ دقیقه
زمان پخت ۳۰ دقیقه

مواد لازم برای 4 نفر

مرغ 500 گرم
ماست‏ 2 پیمانه
پیاز درشت 1 عدد
سیر 4 حبه
خامه‏ 1پیمانه
کشمش خیسانده شده 3 قاشق غذا خوری
گشنیز خردشده 3 قاشق غذا خوری
میخک 2 عدد
چوب دارچین 1 تکه
برگ بو 2 ساقه
بادام نیم کوب 1/2 پیمانه
زعفران آب کرده به مقدار لازم
هل ،زنجبیل،زیره،فلفل قرمز(از هرکدام) 1 قاشق چای خوری

طرز تهیه

1-ابتدا مرغها رو که بهتره بدون استخوان باشه تفتش میدیم بهتره با دمای بالا تفتش بدین که آب میان بافتی مرغ از بین نره و در نتیجه یه مرغ آبدار و خوشمزه داشته باشیم.

2-حالا میریم سراغ سس این غذا پیاز رو با روغن کمی تفت میدیم وقتی کمی سبک شد همه ادویه جات رو داخلش میریزیم و میذاریم ۲ تا ۳ دقیقه تفت بخوره تا عطرش حسابی در بیاد.

3-چوب دارچین ،برگ بو و میخک رو هم اضافه میکنیم بعد سیر له شده رو بهش اضافه میکنیم و باز تفتش میدیم و کشمش و بادام رو هم باهاش تفت میدیم.

4-حالا میریم سراغ ماست ،ماست و زعفرون دم کرده رو با هم مخلوط میکنیم و همش میزنیم تا یکدست شه و داخل موادمون میریزیمش بعد خامه رو اضافه میکنیم و بهم میزنیمش تا یکدست شه حالا مرغ رو اضافه میکنیم و درش رو میبندیم تا مرغ ها پخته شه و سسمون غلیظ شه .راستی نمک یادتون نره.

5-وقتی غذامون آماده شد گشنیز رو میریزیم روش بهم میزنیم و شعله رو خاموش میکنیم

6-و در آخر چوب دارچین ،برگ بو و میخک رو از خورشت خارج کنید و سروش کنید

7-امیدوارم این خوشمزه رو درست کنید و در کنار خانواده لذت ببرید

سایر نکات

هندی ها خورشت هاشون رو در کنار یک چتنی (چاشنی)سرو میکنن?
چتنی کنار غذای من چتنی خیار و گشنیزه که شامل خیار و پیاز خورد شده و گشنیز و ریحان و یه مقدار آبلیمو که همون موقع غدا آماده اش میکنن
نکته: غذاهای هندی لزوما تند نیستن و بیشتر به خاطر عطر ادویجاتش و طبع گرمشونه که معروفن شما میتونین مقدار فلفل قزمز رو بنا به ذائقه خانواده تون تغییر بدید??
طرز تهیه خورشت مرغ و بادام هندی

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی