آشپزي و شيريني پزي سبك زندگي مطالب اختصاصي

طرز تهيه 2 مدل شيريني ساده و خوشمزه براي عيد نوروز

در اين پست از 7 گنج ، طرز تهيه 2 مدل شيريني ساده و بسيار خوشمزه را به علاقمندان آموزش ميدهيم. اين شيريني ها در عين سادگي بسيار شيك بوده و گزينه مناسبي براي پذيرايي از مهمانهاي نوروزي هستند...
تقویم فارسی اندروید

در اين پست از 7 گنج ، طرز تهيه 2 مدل شيريني ساده  و بسيار خوشمزه را به علاقمندان آموزش ميدهيم. اين شيريني ها در عين سادگي بسيار شيك بوده و گزينه مناسبي براي پذيرايي از مهمانهاي نوروزي هستند…

شيريني پروانه اي
شيريني پروانه اي

طرز تهيه شيريني پروانه اي براي عيد نوروز:

مواد لازم:

  • آرد  ………………………….یک و دو سوم پیمانه
  • روغن جامد ………………….دو سوم پیمانه
  • پودر قند …………………….. دو سوم پیمانه
  • بیکینگ پودر ………………….1 قاشق چای خوری
  • هل …………………………..یک سوم قاشق چای خوری
  • تخم خرفه …………………..به میزان لازم
  • زعفران آب کرده……………  2 قاشق چای خوری

طرز تهیه:

ابتدا روغن و پودر قند را با هم مخلوط کنید و به هم بزنید تا سفید شود.

بعد بیکینگ پودر و هل را بریزید و آرد را نیز اضافه کنید و با دست ورز دهید تا به دست نچسبد.

خمیر را درون نایلون بگذارید. خمیر باید حدود 1 ساعت بماند تا به عمل بیاید.

بعد از آماده شدن، خمیر را روی سطح صافی پهن کنید و با وردنه به قطر 1 سانتی متر باز کنید.

خمیر را قالب دلخواه بزنید و در سینی فر بچینید.

با زعفران سطح شیرینی ها را تزیین کنید و روی آن ها تخم خرفه بپاشید.

بعد در فر با حرارت 170 درجه سانتی گراد به مدت یک ربع تا بیست دقیقه بگذارید.

میزان مواد لازم و دستور تهیه برای یک سینی 30 ×40 در نظر گرفته شده است.

طرز تهيه شيريني ملكه بادام براي عيد نوروز:

شيريني ملكه بادام
شيريني ملكه بادام

مواد لازم:

  • آرد …………………….375 گرم
  • پودر قند………………..125 گرم  ( من خودم همیشه 60گرم بیشتر نمی ریزم چون خیلی شیرین میشه)
  • روغن جامد…………….170 گرم
  • تخم مرغ …………….. 2 عدد
  • هل ………………….. 1/2 قاشق چايخوري
  • خامه…………………..50 گرم
  • بيکينگ پودر ………….. 1/2 قاشق چايخوري

مواد رويه ملکه بادام :

  • عسل ………………..200 گرم
  • خلال بادام……………200 گرم
  • کره……………………75 گرم
  • خامه ………………..50 گرم
  • شکر………………….100 گرم
  • زعفران دم کرده ……. 2 قاشق سوپخوري

طرز تهيه :

پودر قند و روغن را با همزن بزنيد.اگر میخواهید از کره استفاده کنید 200گرم کره لازم دارید.

سپس تخم مرغ ها و پودر هل  و خامه را اضافه کنيد

و در آخر مواد خشک یعنی آرد و بیکینگ پودر رو اضافه کنید

و همچنان به همزدن ادامه دهيد تا خمير يکنواخت شود

مواد را به طور يکنواخت کف سینی پهن کنيد .

سيني را در طبقه وسط فر با دماي 170 درجه سانتيگراد به مدت 10 دقيقه بگذاريد تا دور خمير طلايي شود.

حالا مي رسيم به مواد رويه: 

همه مواد رويه به جز خلال بادام  را داخل قابلمه ريخته و به مدت 5 دقيقه بجوشانيد .

حالا خلال بادوم را هم اضافه کنید

وقنی جوشید زعفران آبکرده را اضافه کنید

حالا از روی حرارت بردارید و مواد را روي خمير نیم پز شده بريزيد و در طبقه بالاي فر با دماي 150 درجه سانتيگراد به مدت 20 تا 30 دقيقه بگذاريد تا روي شيريني طلايي شود.

بعد از سرد شدن برش داده ، سرو کنيد. اگه داغ داغ برش بزنید خرد و خاکشیر خواهد شد …

نوش جان…

گردآوري و تنظيم: گروه 7 گنج

www.7ganj.ir

منابع: تبيان – مامي سايت

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی