مواد اولیه :برای 3 نفر
طرز تهيه سبزي پلو:
سبزي پلو نياز به توضيح خاصي ندارد و فكر ميكنم همه با طرز تهيه آن آشنايي دارند.
برنج را 30 دقیقه قبل از پخت در مقداری اب و نمک خیس دهید
برنج را زمانی ابکشی کنید که وقتی دانه برنج را میان دو انگشت میفشارید اطراف ان نرم و مغز ان کمی خام باشد ).
سبزی ها را تمیز کنید و بشویید سپس با استفاده از خرد کن و یا با چاقو سبزی ها را ریز خرد کنید.
داخل ماهیتابه مقداری روغن بریزید ، سبزی های خرد شده را داخل روغن بریزید و چند دقیقه تفت دهید تا سبزی ها کمی تفت بخورند و نیازی به تغییر رنگ نمیباشد
برنج را روی حرارت قرار دهید تا بجوشد
بهتر است سبزي ها و اندكي زردچوبه را قبل از آبكش كردن برنج به آن اضافه كنيد .
با اين روش سبزي ها كاملا در برنج پخش شده و گلوله نميشوند.
اضافه كردن اندكي زردچوبه به سبزي پلو باعث خوش طعم تر شدن و خوشرنگ تر شدن آن ميشود.
طرز تهیه ماهي شكم پر :
ابتدا ماهی سفید تازه را تميز كنيد و كاملاً شستشو دهید و خشك كنید و شكم آن را برشی طولی دهید و با دقت تمام محتویات شكمش را خالی كنید
حالا دو روش براي طبخ ماهي داريد:
روش اول: طبخ ماهي در فر
روش دوم: بخارپز
نكات مهم براي طبخ ماهي:
- اگر رب انار ترش در دسترس نيست ميتوانيد از آلوچه بهداشتي استفاده كنيد.
- در صورت تمايل ميتوانيد شكم ماهي را بدوزيد
- اگر روش بخار پز را انتخاب ميكنيد دقت كنيد كه حرارت را بسيار كم كرده و درب ماهيتابه را بگذاريد تا ماهي آماده شود. ميتوانيد بعد از آماده شدن يك طرف ماهي آنرا برگردانيد تا طرف ديگر آن نيز آماده شود .
- اگر از ماهي منجمد استفاده ميكنيد نيازي به اضافه كردن آن نيست.
- ماهي نبايد اصلا آب داشته باشد وقتي ماهي كاملا بخار پز شد درب ماهيتابه را برداشته و اجازه دهيد تا آب آن خشك شود.
- ميتوانيد از ظرف مخصوص شمالي ( گمج) براي اين كار استفاده كنيد.
- میزان موادی كه در بالا گفته شده است متناسب با اندازه ماهی تغییر میكند.
- داخل شكم ماهی را خیلی پر نكنید چون دوخته نمیشود.
- اگر چوچاق در دسترس نداريد ميتوانيد آنرا حذف كنيد.
نوش جان…
نوشته شده توسط گروه 7 گنج – اختصاصي 7 گنج
www.7ganj.ir
*** كپي برداري بدون لينك فعال به 7 گنج مجاز نيست.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه