سبك زندگي موفقيت در زندگي

10 راهکار برای مواجهه با شکست

تقویم فارسی اندروید

10 راهکار برای مواجهه با شکست
همه ی ما همیشه در معرض مواجهه با شکست های مختلف هستیم. هیچ رابطه ای نیست که در خطر تمام شدن و شکست نباشد و ما با دوست داشتن عزیزانمان همیشه در خطر از دست دادن آن ها و دل شکستگی هستیم. ممکن است در کارمان شکست بخوریم یا همه ی دارایی مان را به دلیلی از دست بدهیم. از طرفی ما همیشه باید مهارت ریسک کردن را برای رسیدن به بعضی موفقیت ها داشته باشیم و یک سر ریسک کردن شکست خوردن است. با این حساب شکست خوردن جزئی از زندگی شماست پس همیشه باید خود را برای مواجهه با آن آماده کنید. در این مقاله قصد داریم 10 راه برتر برخورد با شکست ها و موفقیت در زندگی را برای شما بگوییم. با هفت گنج همراه باشید.

1. بدانید که حتی بعد از مواجهه با شکست باز هم می توانید موفق شوید

همیشه مهم است که اگر در راه پر خطری قدم می گذارید همیشه خودتان را برای شکست خوردن آماده کنید. باید برای مقابله با شکست یک برنامه ی عالی داشته باشید و بتوانید از پس شرایط بربیایید. به عبارتی همیشه یک برنامه ی بعدی برای خود داشته باشید که اگر نتوانستید موفق شوید و شکست خوردید آن برنامه را دنبال کرده و از پس شکست بربیایید.

2. حقایق و احتمالات را بسنجید

قبل از اینکه خود را با هر موقعیتی مواجه کرده و خود را در خطر قرار دهید تمام حقایق را سنجیده و احتمال خطر را برای خود در نظر بگیرید. شما باید خود را برای هر اتفاقی آماده کرده و قبل از اینکه شکست بخورید آمادگی مواجهه با آن را داشته باشید. اگر یک کار جدید را شروع می کنید همه ی احتمالاتی که به شکست منجر می شود را در نظر بگیرید، اگر قرار است با کسی وارد رابطه شوید تمام اخلاقیات مثبت و منفی او را در نظر گرفته و در خصوص او با خود صادق باشید.

3. از مواجه با شکست یا از خطر کردن نترسید

هرگز موفقیت های بزرگ بدون ریسک کردن حاصل نمی شود. نباید به هیچ عنوان به خاطر جلوگیری از خطر از ریسک کردن و رسیدن به یک موقعیت عالی عقب نشینی کنید. همیشه خود را برای آنچه ارزشش را دارد آماده ی خطر کردن کنید.

4. آماده ی از دست دادن برخی از چیز ها برای رسیدن به موفقیت باشید

در مواجهه با شکست گاهی می توانید با از دست دادن برخی از اموال یا موقعیت های تان باز به شرایط قبلی بازگردید. اگر ریسک می کنید یا با شکست مواجه می شوید و موقعیت این را دارید که با از دست دادن برخی چیزها از شکست خلاص شوید باید شجاعت این کار را داشته باشید. برای مثال اگر در کارتان ورشکست می شود ولی هنوز یک خانه از خودتان دارید می توانید با فروش آن باز برای خود سرمایه جور کنید و یا اگر در رابطه تان با کسی خراب کاری کردید م یتوانید غرورتان را کنار گذاشته و از دلش در بیاورید. در این صورت باید خوشحال باشید که هنوز شانس موفق شدن را دارید.

5. به تحت تاثیر گذاشتن روی دیگران فکر نکنید

ممکن است افرادی باشند که همیشه نظرشان برای تان مهم است یا نگرانی در خصوص این افراد از شجاع بودن و ریسک کردن شما را دور نگه می دارد. در این خصوص بهتر است به جای اینکه به بقیه فکر کنید روی موقعیت خود تمرکز کرده و سعی کنید از پس شرایط برآمده و شکست را پشت سر بگذارید.

6. در مواجهه با شکست به غرایز خود اعتماد کنید

گاهی بر سر دوراهی قرار گرفته و هیچ نظری در خصوص هیچ کدام از گزینه های پیش روی تان ندارید. پس به احساس تان رجوع کنید. گاهی باید سخت ترین تصمیمات را با دلتان بگیرید. از طرفی غرایز شما وقتی درکاری با شما همراه شده و آن ها را راضی نگه دارید برای موفقیت به شما انگیزه و نیرو می دهند.

7. برای چیزهای ارزشمند خطر کنید

در مواجهه با شکست شجاعت شاید فرشته ی نجات شما باشد. می توانید به این فکر کنید که هنگام رویارویی با شکست چه موقعیت هایی وجود دارد که بتواند زودتر شما را به وضع سابق تان نزدیک کند. اگر گاهی برای چیزهای ارزشمند خطرات بزرگ را به جان بخرید ممکن است برای خود یک شانس دوباره برای موفقیت بخرید.

8. ناامید نشوید

اگر برای کاری تلاش می کنید و شکست می خورید دوباره انرژی و انگیزه تان را جمع کرده و تلاش کنید. می توانید از تجربه های شکست قبلی تان درس گرفته و دوباره با شانس بیشتری برای موفقیت سعی کنید. باید توانایی درس گرفتن از شکست ها و تلاش دوباره را در خود داشته باشد.

9. به موقع عقب نشینی کنید.

هیچ آدم موفقی همیشه و در همه حال به تلاشش ادامه نمی دهد. گاهی موفقیت در هیچ کاری نکردن است. سعی کنید موقعیت های خطرناک را شناخته و به موقع خود را از مواجهه با شکست خلاص کنید. برای مثال اگر پول تان را جایی سرمایه گذاری می کنید باید همیشه آن را بررسی کرده و هروقت شرایط کاملا به ضرر سرمایه گذاری تان بود پول تان را بیرون بکشید.

10. محتاط باشید

درست است که همیشه ریسک پذیر بودن یک شانس دوباره برای تان می خرد اما باید حواس تان باشد که خود را با هر خطری رو به رو نکنید. به خصوص در مواجهه با شکست که شما آسیب پذیر تر شده و شانس و منابع کمتری دارید باید بیش از پیش مراقب داشته های تان باشید. سعی کنید یک تعادل مناسب بین ریسک پذیری و احتیاط ایجاد کنید.

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی