در مقایسه با سایر میوه های خشک، خواص نارگیل خشک اغلب کم ارزش می شود. با این وجود، اگر علاقه دارید که غذای سالم بخورید، قطعاً باید آن را در رژیم غذایی خود بگنجانید. نارگیل خشک به دلیل ارزش غذایی زیاد و فواید سلامتی زیادش علاوه بر ارزش غذایی بسیار مهم است.
استفاده از نارگیل خشک
این واقعیت خوشمزه باعث می شود افراد آن را از چند طریق در رژیم های غذایی خود گنجانند. بسیاری از غذاهای خوشمزه و شیرین را می توان با استفاده از نارگیل خشک تهیه کرد.
اگر در حال گذار به رژیم غذایی سالم هستید، می توانید با استفاده از نارگیل خشک شده، این کار را به راحتی انجام دهید.
ارزش غذایی نارگیل خشک
ارزش غذایی بالای آن از مهمترین خواص نارگیل خشک است اما اگر می خواهید وزن خود را کم کنید این نکته ای است که باید با دقت در نظر بگیرید. برخلاف سایر میوه های خشک این میوه حاوی چربی های سالم است اما هنوز چربی های زیادی در آن وجود دارد. بنابراین، هنگام افزودن نارگیل خشک به برنامه غذایی روزانه خود، باید کالری خود را حساب کنید.
ارزش غذایی نارگیل خشک شده (28 گرم):
- 186 کالری
- فیبر غذایی: 19٪ از مقدار روزانه مورد نیاز توصیه شده
- ویتامین ای : 1٪ از مقدار روزانه مورد نیاز توصیه شده
- ویتامین سی: 1٪ از مقدار روزانه مورد نیاز توصیه شده
- ویتامین ب6: 4٪ از مقدار روزانه مورد نیاز توصیه شده
- ریبوفلاوین: 2٪ از مقدار روزانه مورد نیاز توصیه شده
- آهن: 5٪ از مقدار روزانه مورد نیاز توصیه شده
- مس: 11٪ از مقدار روزانه مورد نیاز توصیه شده
- سلنیوم: 7٪ از مقدار روزانه مورد نیاز توصیه شده
- کلسیم: 1٪ از مقدار روزانه مورد نیاز توصیه شده
- منگنز: 38٪ از مقدار روزانه مورد نیاز توصیه شده
خواص نارگیل خشک
در اینجا برخی از مزایای خوردن نارگیل خشک آمده است:
بافت های همبند شما را تقویت می کند
رباط ها، پوست، تاندون ها و استخوان های شما در دسته بافت های همبند قرار می گیرند. تعداد زیادی از مواد معدنی در آنها وجود دارد. در صورت کمبود هر یک از این عناصر، قسمت خاصی از بدن شما تحت تأثیر قرار خواهد گرفت. یکی از اولویت های سلامتی شما باید این باشد که بافت های همبند خود را قوی نگه دارید. هر یک از مشکلات باعث می شود بدن شما به عنوان یک کل دچار مشکلات بسیار ناراحت کننده باشد و خود زندگی شما را به خطر بیندازد. طیف گسترده ای از مواد معدنی در نارگیل خشک شده موجود است که فرآوری و جذب آن برای بدن آسان است. بنابراین با گنجاندن آن در رژیم غذایی می توان از کمبود مواد معدنی جلوگیری کرد. همچنین می تواند خطر ابتلا به بیماری های جدی مانند پوکی استخوان و آرتروز را کاهش دهد.
خواص نارگیل خشک در تقویت عملکرد مغز
نارگیل خشک می تواند به بهبود و ارتقاء عملکرد سالم مغز کمک کند. تولید مواد انتقال دهنده عصبی و همچنین میلین توسط برخی مواد شیمیایی موجود در گوشت نارگیل قابل ترویج است. انتقال دهنده های عصبی لایه ای خارج از چربی هستند که به سلول های عصبی اجازه می دهند با قدرت بیشتری به مغز منتقل شوند. توجه داشته باشید که در صورت آسیب دیدن میلین سلول های عصبی شما منجر به مشکلات عصبی شدید خواهد شد. تحقیقات جدید نشان داده است که نارگیل می تواند مانع از افزایش قابل توجه آلزایمر شود. این به دلیل قدرت آن در ارتقاء سلامت مغز شماست.
خواص نارگیل خشک در کاهش سطح کلسترول خون
نارگیل خشک شده مانند هر منبع چربی سالمی سطح کلسترول HDL را افزایش داده و سطح کلسترول LDL را پایین می آورد. بنابراین، سلامت قلب و عروق را تقویت کرده و شریان های شما را تقویت می کند.
خواص نارگیل خشک در جلوگیری از کم خونی
کم خونی یا فقر آهن بیشتر زنان را در دهه سنی 30 مبتلا می کند. این شرایط محافظت طبیعی شما را کاهش می دهد و همچنین بر وضعیت کلی شما تأثیر می گذارد حتی اگر این به خودی خود خطرناک نباشد. کم خونی می تواند منجر به بروز حوادث شود زیرا باعث سرگیجه می شود. همچنین حمله ویروس ها و باکتری ها به بدن شما را آسان تر می کند. وقتی برنامه غذایی خود را تهیه می کنید، میزان جذب آهن خود را در نظر بگیرید زیرا افراد به ندرت مقدار کافی از این ماده معدنی را از مواد غذایی دریافت می کنند. نارگیل خشک سرشار از آهن است. با افزودن نارگیل خشک شده به برخی از غذاهای خود می توانید به نیاز روزانه این ماده معدنی خاص دست یابید.
خواص نارگیل خشک در کنترل دیابت
نارگیل ترشح انسولین و استفاده از گلوکز خون را بهبود می بخشد. این امر دیابت را تحت تأثیر مثبت هورمون های کنترل قند خون قرار می دهد. این باعث افزایش سطح قند خون می شود و به کاهش میل گلیسمی کمک می کند. نارگیل از هضم سریع و سایر علائم مرتبط با اختلالات گوارشی و روده سود می برد. ضمن داشتن فیبر در رژیم غذایی، از جذب مواد مغذی و مواد معدنی پشتیبانی می کند. همچنین باعث کاهش استفراغ و حالت تهوع می شود.
خواص ضد پیری
سیتوکینین ها، کینتین و ترانس زیناتین موجود در نارگیل دارای اثرات ضد ترومبوتیکی، ضد سرطان زایی و ضد پیری بر روی بدن هستند.
ایمنی را تقویت می کند
خواص نارگیل برای سیستم ایمنی بدن بسیار عالی است. این ماده ضد ویروسی، ضد قارچ، ضد باکتری و ضد انگلی است. مصرف روغن نارگیل می تواند به بدن در مقاومت در برابر ویروس ها و باکتری هایی که باعث بیماری می شوند، کمک کند. مصرف نارگیل به شکل خام آن می تواند به درمان برخی از بدترین و انعطاف پذیرترین بیماری ها مانند عفونت های گلو، برونشیت، عفونت ادراری، کبدی و سایر بیماری های ناشی از میکروب ها کمک کند.
خواص نارگیل خشک در درمان چربی های شکمی
نارگیل همچنین در درمان چربی های خطرناک در حفره شکمی مفید است. چربی های شکمی از همه چربی ها خطرناک ترین هستند و با بیماری های مختلفی همراه هستند. 200 گرم نارگیل که روزانه سرو می شود می تواند منجر به کاهش قابل توجه چربی در شکم و دور کمر در فقط 12 هفته شود.
خواص نارگیل خشک در تقویت انرژی
نارگیل با سوزاندن چربی به افزایش انرژی کمک می کند. تری گلیسیریدهای موجود در روغن نارگیل 24 ساعته انرژی را 5 درصد افزایش می دهد و در طولانی مدت منجر به کاهش وزن می شود. همچنین برای کاهش میل گرسنگی شناخته شده است. این ارتباط مستقیم با نحوه متابولیزه شدن اسیدهای چرب در بدن به عنوان اثر کاهش اشتها دارد. افرادی که به طور مداوم از محصولات نارگیل استفاده می کنند، توانایی بیشتری بدون غذا خوردن برای چندین ساعت و بدون اثرات کمبود قند خون دارند. همچنین عملکرد سالم تیروئید را تقویت می کند و به تسکین علائم خستگی مزمن کمک می کند.
صرع را درمان می کند
رژیم کتوژنیک یک رژیم کم کربوهیدرات است که برای درمان اختلالات مختلف استفاده می شود. شناخته شده ترین کاربرد آن، درمان صرع در کودکان است. این رژیم غذایی شامل خوردن کربوهیدرات کم و مقادیر زیادی چربی است. این رژیم می تواند به طور چشمگیری میزان حملات تشنج در کودکان مبتلا به صرع را کاهش دهد.
خواص نارگیل خشک در مبارزه با سرطان
خواص نارگیل همچنین به اثبات رسیده است که دارای خاصیت ضد سرطانی است. به ویژه برای درمان سرطان روده بزرگ و پستان بسیار مفید است. از آنجا که نارگیل شاید همیشه در دسترس نباشد، می توانید از نارگیل خشک شده یا پودر نارگیل استفاده کنید. نارگیل خشک شده را می توانید در فریزر تا حدود دو سال هم نگه دارید.
بسیار مفید در دوران بارداری
آب نارگیل استریل است و برای خانم های باردار بسیار مناسب می باشد. این سیستم ایمنی و سلامت مادر و نوزاد را بهبود می بخشد و از بروز عفونت و سایر بیماری ها جلوگیری می کند. همچنین باعث افزایش سطح مایعات آمنیوتیک برای بهبود سلامت کلی جنین می شود.
عوارض جانبی نارگیل خشک
نه تنها باید مراقب باشید که چقدر می خورید بلکه باید مراقب باشید که از چه نوع نارگیل خشکی استفاده می کنید. چرا؟ به دلیل محتوای چربی اشباع شده! اگر به برچسب موجود در بسته ای از نارگیل خشک نگاهی بیندازیم، بدیهی است که این ماده از چربی کل و اشباع شده بسیار بالایی برخوردار است.
غذاهای سرشار از چربی اشباع به عنوان عوامل خطرساز احتمالی در بروز بیماری های قلبی شناخته شده اند. بنابراین، توصیه های رژیم غذایی استفاده از نارگیل خشک شده می گوید که باید در حد اعتدال مصرف کنید.
اگر به دنبال حداکثر فواید سلامتی هستید، محتوای چربی اشباع بالای آن تنها نگرانی نیست. بسیاری از محصولات نارگیل خشک شده معمولی که در فروشگاه های مواد غذایی مشاهده می کنید حاوی دی اکسید گوگرد نگهدارنده هستند تا عمر مفید بیشتری داشته باشد. دی اکسید گوگرد علیرغم اینکه به بسیاری از عوارض جانبی مرتبط است هنوز به عنوان ماده نگهدارنده مواد غذایی در بسیاری از غذاهای میان وعده رایج مورد استفاده قرار می گیرد.
این ماده عوارض جانبی شامل حملات آسم، مشکلات معده و علائم دستگاه تنفسی تحتانی را به دنبال دارد.
خوشبختانه، روش بسیار ساده ای برای جلوگیری از این همه افزودنی های غذایی مشکل دار وجود دارد: فقط کافی است ارگانیک بخرید یا خودتان آن را در خانه تهیه کنید.
منبع:
tidalimpex
stylecraze
grinbergnews
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه