تغذيه سالم سلامت

نان سفيد بخوريم يا نخوريم؟؟؟

متخصصان سلامت می‌گویند: هرچند نان سفید عامل چاقی و اضافه وزن است اما از سوی دیگر به افزایش باکتری‌های مفیدِ روده کمک می‌کند...
تقویم فارسی اندروید
متخصصان سلامت می‌گویند: هرچند نان سفید عامل چاقی و اضافه وزن است اما از سوی دیگر به افزایش باکتری‌های مفیدِ روده کمک می‌کند.
نان سفيد - 7ganj.ir

پیش از این در بسیاری از بررسی‌ها به تاثیرات منفی نان سفید بر بدن اشاره شده اما متخصصان تغذیه و سلامت در یک مطالعه جدید دریافتند که مصرف این نوع نان در افزایش باکتری‌های مفید روده موثر است.

متخصصان دانشگاه «ابیدو»ی اسپانیا دریافتند کربوهیدرات‌های موجود در نان سفید به افزایش گروهی از باکتری‌های مفید در روده‌ها کمک می‌کنند. این نوع از باکتری‌ها برای کاهش احتمال ابتلا به بیماری‌هایی همچون آنفلوآنزا، اسهال و دیگر مشکلات مرتبط حائز اهمیت است و زمانی که میزان کافی از این باکتری‌ها در روده وجود ندارد، فرد بیشتر مستعد ابتلا به بیماری‌ها خواهد بود.

«سونیا گونزالز»، متخصص ارشد این مطالعه گفت: در این بررسی 38 فرد سالم به لحاظ نوع رژیم غذایی و میزان باکتری‌های موجود در نمونه‌های آزمایشگاهی از مدفوع تحت آزمایش قرار گرفتند. این بررسی نشان داد که مصرف نان سفید به طور مستقیم با افزایش باکتری خوب روده موسوم به «لاکتوباسیلوس» ارتباط دارد.

به نقل از مدیکال دیلی، این در حالی است که تمام مطالعات پیشین نشان داده‌اند نان سفید در مقایسه با نان سبوس‌دار ارزش غذایی کمتری دارد زیرا نان سفید با آرد نسبتا تصفیه شده تهیه می‌شود و به سرعت مانند قند، جذب بدن می‌شود و خطر اضافه وزن و چاقی را در پی دارد.

گردآوري: گروه هفت گنج

منبع: ايسنا

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی