طرز پخت آسان مرغ مکزیکی
مواد لازم :
سینه مرغ : یک عدد کامل
پودر کاکائو : 1 قاشق چای خوری
پودر نان تست : 1 پیمانه
تخم مرغ ( هم زده ) : 2 عدد
پودر سیر : یک چهارم قاشق چای خوری
پنیر موزارلا : یک چهارم پیمانه
نمک و فلفل : به مقدار لازم
طرز تهیه مرغ مکزیکی :
1 – سینه مرغ را با نمک و فلفل مزه دار کرده ، به مدت 30 دقیقه در یخچال استراحت دهید .
2 – پودر کاکائو ، پودر سیر و پودر نان تست را باهم مخلوط کنید .
3 – سینه مرغ را با بیفتک کوب بکوبید تا ورقه ای نازک از سینه مرغ بدست آید . سینه مرغ را ابتدا در تخم مرغ ، سپس در مواد پودری و در آخر در پنیر غلطانده و به مدت 15 دقیقه در یخچال استراحت دهید .
4 – مرغ را در روغن فراوان سرخ کرده و با سبزیجات بخارپز یا سیب زمینی سرخ شده سرو کنید .
منبع : آشپزخانه ملل
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه