آموزش طرز تهیه ی فراپه قهوه . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم
سه گلوله بستنی وانیلی
یک پیمانه یخ
یک پیمانه قهوه دم شده سرد
نصف پیمانه شیر
دو قاشق غذاخوری سیروپ
خامه زده شده به مقدار دلخواه
پودر کاکائو برای تزئین
طرز تهیه
ابتدا بستنی و قهوه را داخل مخلوط کن ریخته و آنها را باهم ترکیب نمایید. سپس شیر و سیروپ و یخ را به آنها اضافه کرده مخلوط کن را روشن نمایید تا به خوبی با یکدیگر مخلوط شده و حالت کف دار په خود بگیرد. سپس این مواد را از داخل مخوط کن درون یک لیوان یا گیلاس بلند ریخته و خامه زده شده را بر روی آن قرار دهید. با پودر کاکائو روی خامه را تزئین نمایید. فراپه قهوه شما آماده است از آن لذت ببرید.
می توانید از سیرپ با طعمهای متفاوت بنا به ذائقه خود استفاده کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه