آموزش طرز تهیه یخ در بهشت . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۵ دقیقه
زمان پخت ۴۰ دقیقه
مواد لازم برای 25 نفر
برنج نیم دانه ایرانی 1 پیمانه
نشاسته گندم ۱ پیمانه
شکر 2 پیمانه
آب سرد 2 پیمانه
شیر 4 پیمانه
گلاب 1 پیمانه
کره 20 گرم
طرز تهیه
1-ابتدا برنج را از دو ساعت قبل خیس کنید
2-نشاسته را با آب سرد کاملا مخلوط کرده
3-سپس در قابلمه برنج شیر و نشاسته ریخته و کاملا با هم مخلوط میکنیم
4-روی گاز گذاشته و مرتب هم میزنیم تا جوش بیاد
5-شکر را اضافه میکنیم باز هم مرتب هم میزنیم
6-کره را اضافه کرده و شعله گاز را کم میکنیم
7-گلاب را اضافه میکنیم
8-در این مرحله مایع غلیظ شده زیر قابلمه شعله پخش کن گذاشته و روی قابلمه دم کنی گذاشته و اجازه میدیم حدود نیم ساعت تا چهل دقیقه مواد دم بکشه
9-در این فاصله تا دم کشی مواد ته یک سینی کمی چرب میکنیم
10-مواد بعد از دم کشی داخل سینی ریخته روی آن صاف میکنیم و پودر پسته می پاشیم
11-وقتی مواد مون خنک شد سینی را داخل یخچال گذاشته و بعد از سه تا چهار ساعت از یخچال بیرون آورده به شکل لوزی برش میزنیم
12-در ظرف سرو چیده و تا موقع سرو باز هم در یخچال نگه میداریم
سایر نکات
این ی دسر بسیار خوشمزه هست .اگر در حین جوشیدن مواد احساس کردیدمواد شل هستن میتوانید کمی پودر ژلاتین بن ماری کنید و به مواد اضافه کنید البته چون نشاسته دارد این اتفاق رخ نمیدهد و با این مقدار حدود سی برش متوسط خواهید داشت که برش اون هم سلیقه ای هست میشه کوچیک یا بزرگتر باشه امیدوارم این دسر خوشمزه درست کنید و از خوردنش لذت ببرید .
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه