آموزش طرز تهیه گوشت ترش خوشمزه و لذیذ گیلانی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
گوشت سرشار از ویتامین و پروتئین است و در سبد غذایی خانواده ها جایگاه با ارزشی دارد. گوشت ترش یکی از غذاهای لذیذ و خوشمزه استان گیلان است که طبخی آسان دارد و خیلی زود آماده می شود.
چاشنی گوش ترش آبغوره است و عطر خوبی به غذا می دهد.
زمان پخت گوشت ترش گیلانی لذیذ : ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه – تعداد : ۴ نفر
مواد لازم جهت پخت گوشت ترش گیلانی خوش طعم :
گوشت چرخ کرده ( مخلوط گوسفندی و گوساله ) ۵۰۰ گرم
پیاز ۲ عدد متوسط
سیب زمینی ۱ عدد بزرگ
گوجه فرنگی ۱ عدد بزرگ
رب گوجه فرنگی ۳ قاشق غذا خوری
زعفران به میزان لازم
نمک به میزان لازم
فلفل سیاه ۱/۲ قاشق غذا خوری
زرچوبه۱/۲ قاشق غذا خوری
آب ۱ لیتر
روغن به میزان لازم
آبغوره نصف لیوان
طرز تهیه گوش ترش در منزل :
۱ ) یک عدد پیاز را داخل کاسه، رنده ریز کرده و گوشت را به همراه مقداری نمک و فلفل سیاه اضافه کرده و خوب ورز دهید تا چسبندگی لازم را داشته باشد. مخلوط گوشت و پیاز را مثل کتلت اما اندازه کف دست درست کنید و داخل روغن سرخ نمایید.
۲ ) سیب زمینی ها را نازک برش بزنید و داخل روغن تفت دهید.
۳ ) گوجه را برش های متوسط زده و داخل روغن خیلی کم تفت دهید.
۴ ) بقیه پیاز را خرد کرده و داخل روغن تفت دهید تا رنگ پیاز طلایی شده و سبک شود.
۵ ) رب گوجه فرنگی به پیاز اضافه کرده و خوب تفت دهید تا روغن رنگ رب گوجه فرنگی را به خود بگیرد. باقی مانده نمک و فلفل سیاه را به همراه زعفران دم کنید. زردچوبه به رب گوجه فرنگی و پیاز اضافه کرده و آب را داخل ظرف بریزید تا بجوشد.
۶ ) داخل ظرف پیرکس یا قابلمه گوشت های سرخ شده را بچینید و سیب زمینی و گوجه های تفت داده شده را روی گوشت ها بگذارید. در انتها سس آماده شده را روی گوشتها پخش نمایید.
گوشت ترش گیلانی – دستپخت بانوی شهر
۷ ) درب ظرف را بگذارید و روی شعله با حرارت متوسط قراردهید تا سس بجوشد.
۸ ) آبغوره را اضافه کنید و اجازه دهید غذا جا بیفتد و سس غلیظ شود.
گوشت ترش را همراه با برنج سرو نمایید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه