آموزش طرز تهیه گراتن کینوآ با پنیر پارمسان . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
شاید درباره گیاه کینوآ شنیده باشید. کینوآ نوعی دانه گیاهی است که به عنوان منبع غنی فیبر و پروتئین شناخته میشود، به همین در میان گیاهخواران و ورزشکاران بسیار پر طرفدار است. جالب است بدانید که برخلاف ظاهر آن، کینوآ غلات محسوب نمیشود و به خانواده اسفناج شباهت دارد. کینوآ خام شامل 13% آب، 64% کربوهیدرات، 14% پروتئین، فیبر خوراکی، ویتامینهای B و املاح معدنی است. گراتن کینوآ با گل کلم، سوسیس مرغ و گوجه فرنگی یک خوراک بدون گلوتن سالم پر از سبزیجات و یک لایه کینوآ با پنیر پارمسان روی آن است.
مواد لازم
گل کلم: یک عدد بزرگ (خرد شده)
گوجه فرنگی: ۶ عدد (ورقهای خرد شده)
سوسیس مرغ: ۳۵۰ گرم (مکعبی خرد شده)
سیر: ۵ حبه (له شده)
ریحان: ۱/۴ فنجان (خرد شده)
نمک: یک قاشق غذاخوری
فلفل سیاه: یک قاشق غذاخوری
مواد لازم برای روی خوراک:
کینوآ: یک فنجان
آب: ۱/۵ فنجان
روغن زیتون: ۳ قاشق غذاخوری
جعفری: ۱/۴ فنجان (خرد شده)
نمک و فلفل: به مقدار لازم
پنیر پارمسان: به مقدار لازم
طرز تهیه
فر را با دمای ۲۳۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. در یک کاسه بزرگ، گل کلم خرد شده، گوجه فرنگی، سوسیس، مرغ، سیر، جعفری و فلفل را با هم ترکیب کنید و داخل یک ظرف تخت بریزد. بدون این که روی ظرف را بپوشانید مواد را داخل ظرف تخت به مدت ۲۰ دقیقه در دمای اتاق نگه دارید.
در این بیست دقیقه، کینوآ را با آب در یک قابلمه کوچک قاطی کنید، روی اجاق بگذارید تا بجوشد، سپس حرارت را کم کنید و بگذارید ۱۰ دقیقه بپزد.
قابلمه را از روی اجاق بردارید و ۵ دقیقه به حال خود رها کنید. با یک چنگال کینوآ را هم بزنید و به یک کاسه متوسط منتقل کنید.
پنیر پارمسان ، روغن زیتون، جعفری، نمک و فلفل را با کینوآی پخته شده ترکیب کنید تا مواد روی خوراک شما آماده شود.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه