آموزش طرز تهیه گراتن کدو و کوکتل پنیری پارمسان سولیکو . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
گراتن نوعی تکنیک غذا درست کردن است. در این تکنیک غذا در ظرفهای مخصوص فر آماده و روی آن با آرد سوخاری و پنیر رنده شده برشته میشود. این غذا از کشور فرانسه منشا گرفته و با مواد غذایی مختلفی درست میشود. میخواهیم این بار طرز تهیه گراتن کدو و کوکتل پنیری پارمسان سولیکو را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم:
کوکتل پنیری پارمسان سولیکو ۳۰۰ گرم
قارچ ۳۰۰ گرم
کدو سبز قلمی ۵۰۰ گرم
کره ۵۰ گرم
پنیر پیتزا ۳۰۰ گرم
پنیر موزارلا ۲ قاشق غذاخوری
شیر دو لیوان
آرد ۲ قاشق غذاخوری
فلفل دلمهای ۱ عدد
پیازچه ۸ عدد
نمک، فلفل، آویشن و پودر سیر به میزان لازم
طرز تهیه
برای تهیه سس بشامل، در یک تابه ۲ قاشق آرد را با ۲ قاشق غذاخوری کره تفت دهید. در همین حال به آرامی شیر را اضافه کرده تا سس نرم و لطیفی به دست بیاید.
طرز تهیه گراتن
کدو، قارچ و کوکتل پنیریهای پارمسان سولیکو را به صورت حلقهای برش دهید و به همراه کره در تابه تفت دهید. بعد از چند دقیقه فلفل دلمهای و پیازچه خرد شده را همراه فلفل، نمک، آویشن و پودر سیر اضافه کرده و تفت دهید.
ظرف مورد نظر را آماده کنید و مقداری از سس بشامل را کف ظرف ریخته و با قاشق صاف کنید، سپس به ترتیب یک لایه از پنیر پیتزا و نصف مواد تهیه شده را روی سس بشامل قرار دهید.
مجددا یک لایه سس بشامل، یک لایه پنیر پیتزا و باقیمانده مواد را به ظرف اضافه کنید و باقیمانده سس بشامل و پنیر پیتزا را روی مواد ریخته و ۲ قاشق پنیر موزارلا سطح گراتن بریزید.
ظرف را داخل فری که از قبل گرم شده، به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه در دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد قرار دهید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه