آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه کیک دارچینی

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه کیک دارچینی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

برای تاپینگ:
1 پیمانه بعلاوه 2 قاشق غذاخوری شکر قهوه‌ای روشن که داخل پیمانه فشار دادین
3/4 پیمانه آب
1 قاشق غذاخوری کره
1/4 قاشق چایخوری نمک

برای کیک:
2 پیمانه آرد
2 قاشق چایخوری بکینگ پودر
2ونیم قاشق چایخوری دارچین
1/2 قاشق چایخوری نمک
2 قاشق غذاخوری کره نرم
1 پیمانه شکر
1 پیمانه شیر
1 قاشق چایخوری اسانس وانیل
1/2 پیمانه گردو خرد شده(اختیاری)

طرز تهیه

فر رو در دمای 180 درجه بزارین، یک قالب 20 سانتیمتری رو چرب کنین و آرد بپاشین و بزارین کنار.
برای تاپینگ،همه موادو داخل قابلمه کوچک بریزین و مخلوط کنین و روی حرارت متوسط به بالا بجوشونین و بعضا هم بزنیم.بعد بزارین تا سرد شه.
برای کیک، آرد، بکینگ پودر، دارچین و نمک رو مخلوط کنین و بزارین کنار. کره و شکر رو با سرعت متوسط همزن بزنین تا سبک و پفی شه،سرعت همزن رو کم کنین و یک درمیان مخلوط مواد خشک و شیر رو اضافه کنید، با مواد خشک شروع و تموم کنین.یعنی 3 مرحله مواد خشک و 2 مرحله شیر میشه.وانیل هم اضافه کنین در اولین مرحله که شیر رو اضافه میکنین. اونقدر بزنین تا فقط مخلوط شن، زیاد نه.مایع رو داخل قالب بریزین و یکنواخت کنید. بعد تاپینگ رو روش بریزین. بمدت 45-50 دقیقه بپزین تا وقتی قالب رو تکون میدین، وسط کیک نلرزه.بعد حتما 15 دقیقه بزارین بمونه در قالب بعد برگردونین تا نچسبه به قالب.
گرم یا در دمای اتاق سرو کنین.
مایع کیک شل خواهد بود.اگه برگردوندنی، مقداری از سس ته قالب چسبیده بود، خیلی راحت بردارین با قاشق و روی کیک بریزین
طرز تهیه کیک دارچینی

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی