آموزش طرز تهیه کیک_ریواس . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
تخم مرغ ………………….. 2 عدد
شیرنارگیل ………………… 165 میلی لیتر(یا شیر معمولی)
وانیل ………………………. 1 قاشق چای خوری
آرد …………………………. 375 گرم
شکر ……………………….. 185 گرم
بیکینگ پودر ……………… 1 قاشق چای خوری
کره ………………………… 100 گرم(هم دما با اتاق)
ریواس ……………………. 185 گرم(خرد شده به تکه های یک سانتی متری)
ریواس …………………….. 3 تا 4 ساقه ی 6 سانتی متری(برای روی کیک)
تمشک یا توت فرنگی …….. به مقدار دلخواه
پودرشکر …………………… به اندازه ی دلخواه(برای روی کیک)
طرز تهیه
در ظرف مناسبی، تخم_مرغ ها ، شکر و وانیل را با همزن برقی به خوبی می زنیم سپس شیر_نارگیل یا شیر معمولی و کره را اضافه کرده وهمه ی مواد را به خوبی با هم مخلوط می کنیم تا یکدست شود. مخلوط آرد و بیکینگ پودر الک شده را کم کم به مواد اضافه کرده و به وسیله ی لیسک هم می زنیم تا کاملا مخلوط شود. ریواس هایی را که از قبل پاک کرده، شسته و به اندازه های یک سانتی متری خرد کرده ایم به خمیر اضافه کرده و با لیسک به آرامی مخلوط می کنیم. خمیر را درون قالب کیک که داخل آن را چرب کرده ایم، می ریزیم و ساقه های پاک شده ی ریواس را به صورت مورب روی خمیر با فاصله می چینیم و تمشک یا توت_فرنگی ها را نیز روی خمیر قرار می دهیم و قالب را درون فری که از قبل با دمای 175 درجه ی سانتی گراد روشن کرده ایم، قرار می دهیم تا کیک بپزد سپس از فر خارج کرده و اجازه می دهیم خنک شود و روی آن را با پودرشکر تزیین کرده و سرو می کنیم.
.
شیرینانه: در صورت دلخواه می توانیم از مقدار بیش تری شکر استفاده کنیم
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه