آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه مارشمالو خانگی

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه مارشمالو خانگی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مارشمالو نوعی آب‌نبات نرم است که از مخلوط ژلاتین، سفیده تخم مرغ، شکر و شیره نشاسته تهیه می‌شود. این آب‌نبات یک محصول کاملا صنعتی است که در کارخانه‌های تولید بیسکوییت و کیک با دستگاه‌های مخصوص تهیه می‌شود. اما می‌خواهیم طرز تهیه مارشمالو خانگی را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم:

۴ عدد ورق ژلاتین
یک و یک‌چهارم فنجان شربت ذرت
۲ قاشق چای‌خوری وانیل
۳۵۰ گرم پودر شکر
۶۵۰ گرم شکر
یک‌چهارم قاشق چای‌خوری نمک
روغن گیاهی به مقدار لازم

طرز تهیه مارشمالو خانگی

ابتدا یک تابه برداشته و شکر، نمک، شربت ذرت و سه‌چهارم پیمانه آب را با حرارت بالا مخلوط کنید تا مواد به جوش آیند و شکر کاملا حل شود. اجازه دهید حدود ۱۰ دقیقه مواد روی حرارت باقی بماند.

ورقه‌های ژلاتین را داخل کاسه‌ای با سه‌چهارم پیمانه آب سرد قرار دهید و چند دقیقه صبر کنید تا نرم شوند.

مواد را از روی حرارت برداشته و به ژلاتین اضافه کرده و با همزن برقی دور کند هم بزنید سپس کم‌کم سرعت همزن را زیاد کنید و آنقدر هم بزنید تا مخلوط سفت شود. (حدود ۱۲ دقیقه کافی است)

در ادامه وانیل را هم اضافه کرده و مواد را با هم مخلوط کنید.

یک ظرف شیشه نشکن نسبتا بزرگ را با روغن چرب کنید و داخل آن کاغذ پوستی قرار دهید به طوری که دیواره‌های ظرف هم پوشانده شود. کاغذ روغنی هم با روغن چرب کنید.

مواد را داخل ظرف ریخته و سطحش را کاملا صاف کنید. ظرف را حدود ۳ ساعت کنار گذاشته و منتظر بمانید تا مواد سفت شود.

پودر شکر را روی مواد الک کنید و ظرف را روی سطح کار برگردانید تا مارشمالو خارج شود. کاغذ روغنی را بردارید.

چاقو را با روغن چرب کنید و مارشمالو را به تعداد دلخواه تقسیم کنید.

می‌توانید از مقداری رنگ غذا، مارشمالو‌ها را به رنگ دلخواه‌تان در بیاورید.
طرز تهیه مارشمالو خانگی
طرز تهیه مارشمالو خانگی

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی