آموزش طرز تهیه کیک یخچالی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
1 پاکت خامه
۲ بسته پودر کرم شانتی(یا یک خامه قنادی ۵۰۰ گرمی که باید فرمش بدید)
۲۰۰ گرم پنیر ماسکارپونه یاخامه ای
۵ گرم وانیل
یک بسته بیسکوییت پتی بور
طرز تهیه
با همزن تمام مواد را به اندازه ۵ دقیقه هم میزنیم.
نایلکس را باز کرده یک ردیف بیسکوئیت چیده و یک لایه خامه رویش صاف میکنیم.
این کار را در سه لایه تکرار می کنیم، موز ها را وسط مواد گذاشته و دوباره روی آنها خامه میریزیم.
مثل ویدئو دو طرف بیسکوئیت ها را روی هم برمیگردانیم و نایلکس را کاملا روی آنها پوشش میدهیم و میگذاریم در یخچال بمدت ۸ ۶ ساعت تا خنک شود.
در نهایت با باقیمانده ی خامه طبق فیلم با توت فرنگی و شکلات تزئینش کنید.
فوق العاده میشه
نوش جان
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه