آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه کیک یخچالی هویج

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه کیک یخچالی هویج . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۳۰ دقیقه
زمان پخت ۳۰ دقیقه

مواد لازم برای 6 نفر

هویج 500 گرم
شکر 2/3 لیوان
نشاسته ذرت 3 قاشق غذا خوری
آب 1 لیوان
بیسکویت پتی بور 2 بسته
گلاب 3 قاشق غذا خوری
پودر هل 1/2 قاشق چای خوری

طرز تهیه

1-بتدا هویج را پوست کنده و بپزید تا کاملا له شوند و شکر را اضافه نمایید تا شکر حل بشود.

2-نشاسته ذرت را با یک لیوان آب سرد مخلوط کرده و هویج پوره شده و پودر هل را اضافه نمایید روی حرارت ملایم دائما هم بزنید تا غلیظ شوند.

3-سپس گلاب را به مواد اضافه کرده و از روی حرارت بردارید و اجازه دهید کمی مواد خنک شود.

4-بیسکوییت را کف ظرف مورد نظر بچینید و یک لایه از مواد روی آن بریزید و این مراحل را تکرار نمایید سپس ظرف را به مدت ۴تا۵ ساعت در یخچال قرار دهید.
طرز تهیه کیک یخچالی هویج

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی