آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه کیک گل سرخ

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه کیک گل سرخ . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۲۰ دقیقه
زمان پخت ۴۵ دقیقه

مواد لازم برای 6 نفر

تخم مرغ 3 عدد
آرد 2.5 پیمانه
روغن 3/4 پیمانه
شکر 1 پیمانه
شیر 1/2 پیمانه
پودر فندق یا گردو 1/2 پیمانه
پودر گل سرخ 1/4 پیمانه
گلاب 1/4 پیمانه
بیکینگ پودر 1.5 قاشق مربا خوری
وانیل‏ نوک قاشق چای خوری

طرز تهیه

1-در اولین مرحله برای تهیه این کیک باید تخم مرغ ها را در ظرفی بشکنید . سپس آنها را به همراه شکر با همزن بزنید تا دانه های شکر حل شود.(حدود ۳ یا ۴ دقیقه)

2-در مرحله بعدی روغن مایع را اضافه کنید .هم بزنید و سپس گلاب و شیر را به آنها اضافه کنیدو مخلوط کنید.

3-پس از انجام مراحل قبلی آرد را به همراه بیکینگ پودرکه از قبل سه بار الک کردید، در چندمرحله به مایه کیک بیفزائید.در حد مخلوط شدن کافیه،زیاد هم نزنید.

4-در این مرحله باید فندق های خرد را بریزید و با قاشق آرام هم بزنید در آخرین مرحله پودر گل سرخ را اضافه کرده و کمی هم میزنیم.

5-در این قسمت باید کف قالب را کاغذ روغنی بیاندازید و مایع کیک را در قالب بریزید. سپس آن را در فر از قبل گرم شده با ۱۷۰ درجه سانتیگراد به مدت ۴۰ دقیقه بگذارید و صبر کنید تا کاملا بپزد .
طرز تهیه کیک گل سرخ

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی