آموزش طرز تهیه کیک گل سرخ . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۲۰ دقیقه
زمان پخت ۴۵ دقیقه
مواد لازم برای 6 نفر
تخم مرغ 3 عدد
آرد 2.5 پیمانه
روغن 3/4 پیمانه
شکر 1 پیمانه
شیر 1/2 پیمانه
پودر فندق یا گردو 1/2 پیمانه
پودر گل سرخ 1/4 پیمانه
گلاب 1/4 پیمانه
بیکینگ پودر 1.5 قاشق مربا خوری
وانیل نوک قاشق چای خوری
طرز تهیه
1-در اولین مرحله برای تهیه این کیک باید تخم مرغ ها را در ظرفی بشکنید . سپس آنها را به همراه شکر با همزن بزنید تا دانه های شکر حل شود.(حدود ۳ یا ۴ دقیقه)
2-در مرحله بعدی روغن مایع را اضافه کنید .هم بزنید و سپس گلاب و شیر را به آنها اضافه کنیدو مخلوط کنید.
3-پس از انجام مراحل قبلی آرد را به همراه بیکینگ پودرکه از قبل سه بار الک کردید، در چندمرحله به مایه کیک بیفزائید.در حد مخلوط شدن کافیه،زیاد هم نزنید.
4-در این مرحله باید فندق های خرد را بریزید و با قاشق آرام هم بزنید در آخرین مرحله پودر گل سرخ را اضافه کرده و کمی هم میزنیم.
5-در این قسمت باید کف قالب را کاغذ روغنی بیاندازید و مایع کیک را در قالب بریزید. سپس آن را در فر از قبل گرم شده با ۱۷۰ درجه سانتیگراد به مدت ۴۰ دقیقه بگذارید و صبر کنید تا کاملا بپزد .
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه