آموزش طرز تهیه کیک گلابی با بادام . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۳۰ دقیقه
زمان پخت ۶۰ دقیقه
مواد لازم برای 9نفر
کاکائو (چیپس شده) 40 گرم
بادام (تست شده) 1/4 پیمانه
آرد 200 گرم
بیکینگ پودر 1.5قاشق چای خوری
آب 2.5 پیمانه
رنده پوست لیمو ترش 1 قاشق چای خوری
گلابی 8 عدد
وانیل 1/2 قاشق چای خوری
تخم مرغ 3 عدد
شکر 380 گرم
کره 125 گرم
ماست خامه ای 160 گرم
بادام (بدون پوست) 60 گرم
طرز تهیه
1-ابتدا گلابیها را پوست كنده و به شكل دلخواه خرد كرده و كنار میگذاریم.
2-آب را به همراه یك پیمانه از شكر (۲۰۰ گرم)، رنده پوست لیمو و نیمی از وانیل داخل ظرفی ریخته و روی حرارت میگذاریم.
3-وقتی شكر ذوب و آب جوش آمد، گلابیها را اضافه كرده، حرارت را كم میكنیم و حدود ۳۰ دقیقه زمان میدهیم تا گلابیها كمی نرم و لطیف شوند.
4-حال گلابیها را از ظرف خارج كرده و بقیه شیره را میگذاریم تا بجوشد و حجم آن به نصف كاهش یابد، سپس شیره را كنار گذاشته تا كاملا خنك شود.
5-فر را با حرارت ۱۶۰ درجه سانتیگراد گرم میكنیم.
6-باقیمانده شكر و كره را كه به دمای محیط رسیده، با همزن برقی میزنیم تا پوك شود، سپس تخممرغها را یكییكی اضافه كرده، بقیه وانیل را نیز میافزاییم و بعد از هر بار اضافه كردن تخممرغها، در حد مخلوط شدن هم میزنیم.
7-در این مرحله ماست خامهای و دو قاشق سوپخوری از شیره سرد شده را افزوده و مواد را هم میزنیم.
8-آرد مخلوط شده با بیكینگپودر، بادام خرد شده، شكلات و همچنین بادام درسته را اضافه كرده، هم میزنیم.
9-مواد را درون قالب میریزیم و گلابیها را روی کیک چیده و به آرامی فشار میدهیم.
10-سپس قالب را در طبقه وسط فر به مدت یك ساعت و نیم میگذاریم.
11-كیك را از فر خارج كرده، بعد از ۱۰ دقیقه از قالب در آورده و بقیه شیره را با قلممو روی كیك میمالیم.
سایر نکات
بهتر است بعد از پخت كیك از عسل و بادام برای تزیین استفاده كنید
برای برشته شدن بادام، میتوانید آنها را درون یك تابه روی حرارت كم تست كنید
میتوانید به جای گلابی تازه از كمپوت آن استفاده كنید كه در این صورت نیازی به پخت آن نیست البته استفاده از آب كمپوت به جای شیره آن را خوشمزه تر میكند.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه