آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه کیک کرم کارامل

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه کیک کرم کارامل . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۲۰ دقیقه
زمان پخت ۶۰ دقیقه

مواد لازم برای 10نفر

مواد لازم برای کرم شیرین کاراملی
پودر کارامل 1 بسته
شکر 1 قاشق غذا خوری
خامه‏ صبحانه 50 گرم

مواد لازم کیک :

تخم مرغ 5 عدد
پودر قند 1 پیمانه
آرد 2 پیمانه
پودر کاکائو 1 قاشق غذا خوری
آب جوش یا شیر گرم 1/2 پیمانه
کره یا روغن 1/2 پیمانه
وانیل‏ 1/2 قاشق چای خوری
بیکینگ پودر 1 قاشق چای خوری

طرز تهیه

1- آماده سازی کرم:پودر کرم کارامل داخل جعبه را با دو لیوان شیر روی حرارت گذاشته مدام هم میزنیم تا شیر جوش بیاید و کمتر از یک دقیقه بجوشد و همینطور هم بزنیدبعد یک دقیقه از روی حرارت برمیداریم

2-سس کارامل داخل جعبه که به رنگ قهوه ای است را داخل قالب مورد نظر بریزید(توجه کنید قالب نسوز باشد چون باید داخل فر برود)

3-به مواد کرم کارامل که از روی شعله برداشتید ،خامه و شکر را اضافه کرده و در حد یکدست شدن مخلوط کنید و مواد را در قالب روی سس بریزید و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا کارامل کاملا ببندد

4-آماده سازی کیک:تخم مرغ ،وانیل و پودر قند را اینقدر هم بزنید تا کرمی رنگ شود

5-پودر کاکائو،آب جوش و روغن را اضافه کنید و به اندازه ای هم بزنید تا مواد کاملا یکدست شود

6-آرد و بکینگ پودر را که از قبل حتما سه بار الک شده ،کم کم به مواد اضافه کرده و با همزن دستی یا لیسک مخلوط میکنیم به اندازه ای که مواد یکدست شود

7-مواد را روی کارامل سفت شده میریزیم و در فر میگذاریم

8-حتما قالب کیک را در یک قالب بزرگتر گذاشته و در قالب زیری کمی آب بریزید

9-فر را که از قبل روشن کرده بودید روی ۱۷۰ درجه تنظیم و به مدت ۴۰ دقیقه اصلا در فر را باز نکنید تا پف کیک نخوابد بعد ۴۰ دقیقه با خلال تست میکنیم اگر کیک پخته بود از فر در بیاورید

10-مدت زمان پخت کیک بستگی به فر دارد و تا ۶۰ دقیقه طول میکشد

11-قالب را در یخچال گذاشته و یک تا دو ساعت صبر میکنیم تا کرم کارامل که در فر باز شده، دوباره ببندد

12-بعد یک الی دو ساعت قالب را از یخچال بیرون آورده و به راحتی کیک را داخل ظرف برمیگردانیم

سایر نکات

-قالب مورد نظر باید سیلیکونی،فلزی،تفلون و…کلا نسوز باشد -اصلا نیازی به چرب کردن قالب نیستکیک به دلیل داشتن کارامل لطیف و نرم میشود و اصلا بافت خشکی ندارد حتی اگر در یخچال نگه داری شودمواد کیک و کارامل به هیچ عنوان باهم قاطی نمیشود پس نگران نباشید و طبق دستور عمل کنید
طرز تهیه کیک کرم کارامل

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی