آموزش طرز تهیه کیک چای و گردو . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
3 لیوان(یا پیمانه قنادی)آرد
3 عدد تخم مرغ
1.5 لیوان شکر
1 لیوان چای دم کشیده و خنک شده
125 گرم مارگارین (یا کره)
نصف لیوان گردوی خرد شده
1 پاکت بکینگ پودر(10 گرم و یا 2.5 قاشق چای خوری)
1 قاشق مرباخوری دارچین
طرز تهیه
تخم مرغ و شکر را تا وقتی که کف کند و کرم رنگ شود هم میزنیم کره آب کرده و چای را به شکر و تخم مرغ اضافه کرده هم میزنیم.
دارچین,بکینگ پودر,گردو و آرد را اضافه کرده هم میزنیم و در قالب چرب شده و آردپاشی شده میریزیم. در فر 180 درجه از قبل گرم شده تا وقتی که روی کیک طلایی شود ميپزيم.(بعد از 40-30 دقیقه حتما تست کنین)
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه