آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه کیک چای عسل

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه کیک چای عسل . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

2 و 3/4 پیمانه آرد – 2 قاشق چایخوری پکینگ پودر – 1 قاشق چایخوری نمک kosher یا نمک معمولی – 8 زرده تخم مرغ بزرگ – 2 تخم مرغ بزرگ – 1 پیمانه خامه پرچرب – 1 قاشق چایخوری عصاره وانیل – 1 و 1/2 پیمانه شکر -1 پیمانه + 6 قاشق غذاخوری کره بدون, در دمای اتاق – 1/4 پیمانه عسل,گرم شده و رقیق شده با 2 قاشق غذاخوری آب – پودر شکر برای روش

طرز تهیه

4 تا ظرف 5در3 اینچی یا 2 تا ظرف 8در4 اینچی رو روغن زده روش کمی آرد بپاشین و با دست بزنین تا آرد پخش شه همه جاش، فر رو در 180 درجه بزارین، آرد، پکینگ پودر و نمک رو باهم قاطی کرده و الک کنین، در ظرفی دیگه زرده ها، تخم مرغ ها، خامه و وانیل رو هم بزنین. به مواد خشک شکر رو اضافه کنین و هم بزنین با همزن در درجه متوسط بمدت 30 ثانیه. درجه ی همزن رو کم کنین و کره و نصف مخلوط تخم مرغ هارو اضافه کنین، 2 دقیقه هم بزنین تا کاملا ترکیب شن، بعد سرعت رو متوسط به بالا کنین و 2 دقیقه ی دیگه هم بزنین تا هوادار بشه، سرعت رو کم کنین(پایین) و نصف بقیه ی مخلوط تخم مرغ هارو اضافه کنین، و فقط یکم هم بزنین تا ترکیب شن(من بودم فقط فولد میکردم در این مرحله)، 20-25 دقیقه(برای ظرف های کوچک) و یا 35-40 دقیقه(برای ظرف های بزرگ) بپزین، یا تا وقتیکه روشون قهوه ای طلایی بشه یا تستر کیک، از وسط کیک تمیز دربیاد. میتونین در ظرف دربسته بمدت 3 روز در یخچال یا 2 ماه در فریزر نگه دارین
طرز تهیه کیک چای عسل

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی