آموزش طرز تهیه کیک پرتقالی با سس شکلاتی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
4 عدد تخم مرغ(در دمای اتاق)
1 لیوان شکر(لیوان یا پیمانه قنادی)
1 لیوان آب پرتقال
1 استکان روغن مایع(استکان کمر باریک ترک ، 80 گرم)
1 استکان شیر(100 گرم)
پوست رنده شده 1 عدد پرتقال
2 قاشق چای خوری زرد چوبه(به دلخواه)
2 پاکت بکینگ پودر(20 گرم یا 5قاشق چای خوری)
1 پاکت وانیل شکری(5 گرم یا وانیل ایرانی کمی)
آرد به مقدار لازم(حدود 2.5 پیمانه یا310 گرم)
برای روی کیک:
1 پاکت پودر سس شکلاتی آماده
2.5 لیوان شیر
برای تزیین:
پسته
ترافل های رنگی یا هر چیزی که دوست دارید
طرز تهیه
ابتدا تخم مرغ و شکر را داخل ظرف بزرگی بریزید و تا وقتی که کف کند خوب هم بزنید و بقیه مواد را هم به ترتیب اضافه کنید و هم بزنید. آرد را به اندازه ای بریزید که که مایه کیک نه خیلی غلیظ باشد و نه خیلی آبکی. من برای رنگ کیک زردچوبه اضافه کردم مطمئن باشید که تغییری در طعم کیک ایجاد نمیکند و فقط رنگ میدهد ولی اگر دوست ندارید زردچوبه بریزید میتوانید نریزید. مایه کیک را داخل ظرف پیرکس مستطیل بزرگ که چرب کردید بریزید و در فر 160درجه تا وقتی که روی کیک کمی سرخ شود بپزید(با خلال دندان پخت کیک را تست کنید)
برای سس شکلاتی،پودر سس شکلاتی و شیر را داخل قابلمه بریزید و با همزن دستی هم بزنید سپس روی اجاق در حالیکه مدام هم میزنید بپزید وقتی شروع به جوشیدن کرد حرارت را کم کنید و 3_2 دقیقه دیگر بپزید و اجاق را خاموش کنید. گاهی هم بزنید تا پوسته نبندد و سرد شود. سس شکلاتی سرد را روی کیک برش زده بریزید و به دلخواه تزیین کرده سرو کنید.(میتوانید به جای سس شکلاتی،گاناش درست کنید برای اینکار 100میلی خامه را گرم کنید سپس از روی اجاق بردارید و 100گرم شکلات خرد شده را اضافه کنید و هم بزنید تا شکلات سرد شود)
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه