آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه کیک پرتقالی با سس شکلاتی

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه کیک پرتقالی با سس شکلاتی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

4 عدد تخم مرغ(در دمای اتاق)
1 لیوان شکر(لیوان یا پیمانه قنادی)
1 لیوان آب پرتقال
1 استکان روغن مایع(استکان کمر باریک ترک ، 80 گرم)
1 استکان شیر(100 گرم)
پوست رنده شده 1 عدد پرتقال
2 قاشق چای خوری زرد چوبه(به دلخواه)
2 پاکت بکینگ پودر(20 گرم یا 5قاشق چای خوری)
1 پاکت وانیل شکری(5 گرم یا وانیل ایرانی کمی)
آرد به مقدار لازم(حدود 2.5 پیمانه یا310 گرم)

برای روی کیک:
1 پاکت پودر سس شکلاتی آماده
2.5 لیوان شیر
برای تزیین:
پسته
ترافل های رنگی یا هر چیزی که دوست دارید

طرز تهیه

ابتدا تخم مرغ و شکر را داخل ظرف بزرگی بریزید و تا وقتی که کف کند خوب هم بزنید و بقیه مواد را هم به ترتیب اضافه کنید و هم بزنید. آرد را به اندازه ای بریزید که که مایه کیک نه خیلی غلیظ باشد و نه خیلی آبکی. من برای رنگ کیک زردچوبه اضافه کردم مطمئن باشید که تغییری در طعم کیک ایجاد نمیکند و فقط رنگ میدهد ولی اگر دوست ندارید زردچوبه بریزید میتوانید نریزید. مایه کیک را داخل ظرف پیرکس مستطیل بزرگ که چرب کردید بریزید و در فر 160درجه تا وقتی که روی کیک کمی سرخ شود بپزید(با خلال دندان پخت کیک را تست کنید)
برای سس شکلاتی،پودر سس شکلاتی و شیر را داخل قابلمه بریزید و با همزن دستی هم بزنید سپس روی اجاق در حالیکه مدام هم میزنید بپزید وقتی شروع به جوشیدن کرد حرارت را کم کنید و 3_2 دقیقه دیگر بپزید و اجاق را خاموش کنید. گاهی هم بزنید تا پوسته نبندد و سرد شود. سس شکلاتی سرد را روی کیک برش زده بریزید و به دلخواه تزیین کرده سرو کنید.(میتوانید به جای سس شکلاتی،گاناش درست کنید برای اینکار 100میلی خامه را گرم کنید سپس از روی اجاق بردارید و 100گرم شکلات خرد شده را اضافه کنید و هم بزنید تا شکلات سرد شود)
طرز تهیه کیک پرتقالی با سس شکلاتی

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی