آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه کیک هویج دارچینی گردویی

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه کیک هویج دارچینی گردویی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

3 عدد تخم مرغ (در دمای اتاق)
1 لیوان پر شکر (لیوان یا پیمانه قنادی)
1 لیوان روغن مایع
نصف لیوان شیر (در دمای اناق)
نصف لیوان ماست (در دمای اتاق)
1 پاکت وانیل شکری (5 گرم یا وانیل ایرانی کمی)
1 پاکت بکینگ پودر (10 گرم یا 2.5 قاشق چای خوری)
نصف قاشق چای خوری جوش شیرین
1.5 قاشق مرباخوری دارچین
1.5 لیوان هویج رنده شده
2.5 لیوان آرد
3_2 مشت گردوی خرد شده

طرز تهیه

قالب کیک را با روغن جامد خوب چرب کنید سپس آرد بپاشید و قالب را برگردانید با دست کف قالب بزنید و آرد اضافی را بیرون بریزید.(من قالب گرد با قطر 27 سانتی متری استفاده کردم)
مواد خشک بجز شکر را (آرد ، وانیل ، بکینگ پودر ، جوش شیرین ، دارچین) داخل ظرفی الک کنید.
ماست و شیر را با هم مخلوط کنید.
تخم مرغ ها را با دور متوسط همزن برقی تا وقتی که کف کند در زمان کمی هم بزنید. شکر را اضافه کنید و با بیشترین دور همزن برقی حداقل 10_5 دقیقه تا وقتی که سفید شود خوب هم بزنید. سپس دور همزن برقی را کم کنید روغن را اضافه کنید و بلافاصله مخلوط ماست و شیر را اضافه کنید و هم بزنید. سپس مواد خشک الک شده در یک مرحله به مایه کیک اضافه کنید و با دور کند همزن برقی فقط به اندازه ای که مخلوط شوند در زمان کمی و در یک جهت هم بزنید. در مرحله آخر هویج رنده شده را اضافه کنید و با لیسک آرام هم بزنید. مایه کیک را داخل قالب بریزید و گردوی خرد شده را روی کیک بپاشید. در فر 175 درجه از قبل گرم شده بپزید. 30 دقیقه اول در فر را باز نکنید و تا زمانی که تست خلال دندان یا چاقو تمیز بیرون بیاد بپزید(خلال دندان را داخل کیک فرو ببرید اگر تمیز بیرون آمد یعنی پخته است ، زمان پخت حدود 40_35 دقیقه است)
بعد از بیرون آوردن کیک از فر وقتی ولرم شد از قالب بیرون آورید و سرو کنید. نوش جان
طرز تهیه کیک هویج دارچینی گردویی

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی