آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه کیک هویج با سس کاراملی

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه کیک هویج با سس کاراملی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم

مواد لازم برای تهیه کیک:
3 عدد تخم مرغ
1 لیوان شکر (لیوان یا پیمانه قنادی)
1 لیوان روغن مایع
1 لیوان شیر
1 لیوان فندق ریز خرد شده
1.5 لیوان هویج رنده شده
1 قاشق چایخوری دارچین
2.5 لیوان آرد
1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
1 پاکت بکینگ پودر (10 گرم یا 2.5 قاشق چای خوری)

برای سس کاراملی:
1 لیوان شکر
2 لیوان آب
1 قاشق غذاخوری نشاسته
1 قاشق غذاخوری کره

برای روی آن:
1 پاکت کرم شانتی ( 75 گرم ، همان پودر خامه است که بهش اسانس اضافه شده ، با یک لیوان شیر هم زده میشود تا فرم بگیرد میتوانید از خامه قنادی استفاده کنید)

طرز تهیه

تخم مرغ و شکر را 5_6 دقیقه هم بزنید. شیر و روغن مایع را اضافه کرده به هم زدن ادامه دهید. آرد، بکینگ پودر، وانیل و دارچین را اضافه کرده با لیسک هم بزنید. فندق و هویج رنده شده را اضافه کرده هم بزنید. داخل قالب بریزید و در فر 170درجه بپزید. شاید زمان پخت کمی طول بکشد. با خلال دندان، پخت داخل کیک را کنترل کنید. وقتی فر را خاموش کردید کمی هم داخل فر نگه دارید.
برای سس کاراملی، شکر را داخل ماهیتابه ای بریزید و روی اجاق با حرارت کم بدون هم زدن آب کنید. وقتی کاملا آب شد 1 لیوان آب اضافه کنید و هم بزنید. شکر ابتدا سفت شده و سپس آب میشود نترسید. وقتی شکر دوباره آب شد کره اضافه کنید، وقتی کره هم آب شد نشاسته را داخل 1 لیوان آب حل کنید و داخل کارامل بریزید. تا وقتی رنگش براق و غلیظ شود هم بزنید. کرم شانتی را هم جدا حاضر کنید و وقتی همه آنها سرد شد میتوانید به دلخواه تزئین کرده سرو کنید
طرز تهیه کیک هویج با سس کاراملی

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی