آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه کیک های شکلاتی و نارگیلی کوچولو موچولو

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه کیک های شکلاتی و نارگیلی کوچولو موچولو . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

تعداد :36 تا 3 سانتی متری برای کیک: 1/3 پیمانه روغن کانولا – 2/3 پیمانه آب – 75 گرم کره – 1/3 پیمانه پودر کاکائوی الک شده(هلندی)- 150 گرم شکلات خرد شده-250 گرم پودر شکر – 1/3 پیمانه شیر – 1 تخم مرغ – 2 قاشق چایخوری عصاره وانیل – 1و1/4 پیمانه آرد با نیم قاشق چایخوری نمک و 1ونیم قاشق چایخوری پکینگ پودر(باهم الک میکنیم تا کاملا قاطی شن)❄برای آیسینگ: 1/2 پیمانه شیر – 3 قاشق غذاخوری کره – 4 پیمانه شکر آیسینگ الک شده – 1/2 پیمانه پودر کاکائوی الک شده – 1 قاشق غذاخوری عصاره وانیل برای روش: 2و1/2 پیمانه رشته های نارگیل دراز مثل شکل(کمی تفت داده شده) برای سرو کردن: پنیر ماسکارپونه و مربای یک میوه قرمز(اختیاری)

طرز تهیه

یک ظرف فر(مربع و 20 سانتی متر)برای کیک رو با کاغذ فر بپوشونین و روغن بزنین.فر رو در 150 درجه بزارین.در قابلمه کوچک، آب، روغن، پودر کاکائو وکره رو بجوشونین تا صاف بشه.از روی حرارت بردارین و شکلاتها و شکر رو اضافه کنین و هم بزنینتا حل بشن.بزارین 15 دقیقه استراحت کنه.شیر، تخم‌مرغ و وانیل رو اضافه کنین، بعد آرد رو.فقط تا مقداری که آرد بصورت حباب نباشه،درون موادمون،قاطی میکنیم مواد رو.45 دقیقه میزاریم تو فر خوب بپزه.اگه کیکتون از بالا خیلی برآمده بود،روش کاغذ فر بزارین بعد روی اونم تخته خرد کردن بزارین تا سنگینیش روی کیک رو صاف تر کنه.بهتره کیک رو یک رو قبل درس کنین.مربع های 3 سانتی متری با کیک درس کنین، جدا از هم بزارین روی کاغذ فر و حداقل 1 ساعت بزارین فریزر.برای آیسینگ، شیر و کره رو درون قابلمه ای گرم کنین تا کره حل شه.شکر آیسینگ و پودر کاکائو رو داخل کاسه ای که از حرارت نشکنه بریزین و مخلوط کره و شیر رو بهش اضافه کنین بعد وانیل رو.اونقدر هم بزنین که صاف بشه.آیسینگ رو با ظرفش، درون یک ظرف دیگه که دارای آبیه که میجوشه بزارین تا نرم بمونه.کیک هارو بردارین از فریزر، 3تا3تا،با قسمت صاف چاقو، 6 دوره کیک رو صاف کنین به آرامی،بعد با کمک سیخ های چوبی،کیک هارو داخل آیسینگ بزارین وبردارین، نزارین به پایینش بخوره چون اونموقع صاف وانمیسته روی بشقاب.بعد رشته های نارگیل رو روشون بپاشین و درون یک ظرف بسته، 3-4 روز نگه دارین و هنگام سرو کردن مثل شکل پنیر ماسکارپونه و مربا بزارین روش
طرز تهیه کیک های شکلاتی و نارگیلی کوچولو موچولو

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی