آموزش طرز تهیه کیک نسکافه با کرم و سس نسکافه ای و مرنگ . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم
برای کیک:
175 گرم کره نرم شده بعلاوه مقداری برای مالیدن به ته قالب
175 گرم شکر
3 تخم مرغ متوسط
175 گرم آردی که بکینگ پودر و نمک داره(مثلا برای هر پیمانه آرد،1/2 قاشق چایخوری نمک و 1ونیم قاشق چایخوری بکینگ پودر)
1 قاشق چایخوری بکینگ پودر
–
برای مرنگ:
2 سفیده تخم مرغ
100 گرم شکر
3 قاشق چایخوری نسکافه که با 3 قاشق غذاخوری آب جوش حل کردین(این برای کرم و سس هم هستش)
25 گرم گردو خرد شده
–
برای کرم نسکافه ای:
100 گرم کره نرم
50 گرم پودرشکر الک شده
2 قاشق چایخوری ازون نسکافه ای که قبلا برای مرنگ با آب حل کرده بودین
✔اگه مزه کره رو دوست ندارین،مقداری خامه فرم گرفته رو با نسکافه هم بزنین.کمی هم پنیر ماسکارپونه بزنین عالی میشه.
–
برای سس نسکافه ای:
3 قاشق غذاخوری پودرشکر
1 قاشق چایخوری نسکافه که قبلا با آب حل کردین
–
طرز تهیه
برای مرنگ، سفیده های تخممرغ رو خوب بزنین تا سفت شه، نصف شکر رو اضافه کنین و دوباره بزنین تا سفت شه بعد بقیه شکر رو هم اضافه کنین و بازم بزنین تا سفت شه(منظور از سفت شدن یعنی وقتی ظرفو برگردونین،نریزه).بعد خیلی آرام گردو هارو اضافه کنین و با لیسک زیرورو کنین بعد 1 قاشق چایخوری نسکافه که حل کردین رو اضافه کنین و آرام مخلوط کنین و بزارین کنار.
برای کیک، کره و شکر رو خوب بزنین، بعد یکی یکی تخم مرغ هارو اضافه کنین و هرسری خوب بزنین، بعد آرد و نمک و بکینگ رو باهم مخلوط کنین و الک کنین و اضافه کنین و با لیسک زیرورو کنین، در آخر 2 قاشق چایخوری نسکافه که حل کردین رو اضافه کنین.2 تا قالب دایروی20سانتیمتری که پایینشون درمیاد،کره بمالین و کاغذ روغنی بزارین، کیک رو به دو قسمت تقسیم کنین ولی یک قسمت بیشتر باشه مقدارش،بعد روی اونی که کمتره، مرنگ رو بمالین.
قسمتی که بیشتر هستش رو حدود 20 دقیقه بپزین در فر گرم شده 160-180 درجه(خلال دندان چوبی تمیز دربیاد)، بعد قسمت کمتر رو که مرنگ مالیدین روهم حدود 20 دقیقه بپزین.
برای کرمش، کره و پودر شکر رو خوب بزنین،بعد2قاشق چایخوری نسکافه رو اضافه کنین.
برای آیسینگ(سس) روش، پودر شکر رو با 1قاشق چایخوری نسکافه که قبلا با آب حل کردین مخلوط کنین(اگه میخوایین رقیق تر باشه، 1 قطره آب بزنین).
کیکی که مقدارش بیشتره رو بزارین ظرف دلخواه و کرم بمالین بعد روش کیک مرنگ دار رو بزارین و روش آیسینگ بریزین.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه