آموزش طرز تهیه کیک نسکافه ای . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۶۰ دقیقه
زمان پخت ۶۰ دقیقه
مواد لازم برای 6 نفر
تخم مرغ (زرده) 4 عدد
شکر 1 پیمانه
کره 100 گرم
نسکافه 1 قاشق چای خوری
آب (جوش) 2 قاشق سوپ خوری
بیکینگ پودر 2 قاشق چای خوری
وانیل به مقدار لازم
آرد 2 پیمانه
طرز تهیه
1-ابتدا كره را به دمای محیط میرسانیم و بعد آن را به همراه شكر و وانیل با همزن خوب میزنیم تا كرم رنگ و كشدار شود، سپس یكییكی زردههای تخممرغ را افزوده و خوب هم میزنیم.
2-نسكافه را در آب جوش حل كرده و به مواد اضافه میكنیم.
3-در آخر آرد و بیكینگپودر را با هم الك كرده، كمكم به مواد اضافه میكنیم و هم میزنیم.
4-در قالب متناسب كه بهتر است قالب شماره ۲۴ باشد كاغذ روغنی پهن میكنیم و مواد را درون قالب میریزیم.
5-قالب را به مدت ۳۰تا۳۵ دقیقه در فر با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد در پنجره وسط قرار میدهیم.
سایر نکات
میتوانید به جای آب جوش از همان مقدار شیر داغ استفاده كنید
اگر دوست دارید به جای كره از روغن مایع استفاده كنید ولی ابتدا شكر و تخممرغ را با هم زده، سپس روغن مایع اضافه كنید
بهتر است این كیك را به همراه خامه زده شده كه با كمی نسكافه یا قهوه طعم دار شده است تزیین و سرو نمود.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه