آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه کیک ناپلئونی

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه کیک ناپلئونی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۶۰ دقیقه
زمان پخت ۳۰ دقیقه

مواد لازم برای 7 نفر

تخم مرغ 1 عدد
شکر 1 لیوان
کره 4 قاشق غذا خوری
شیر 1/4 لیوان
بیکینگ پودر 1 قاشق چای خوری
آرد 2 لیوان
پودر کاکائو 2 قاشق غذا خوری

مواد خامه مخصوص :

کره 100 گرم
خامه‏ عسلی 1 لیوان
پنیر خامه ای 200 گرم
خامه 3/4 لیوان
پودر قند 2 قاشق غذا خوری

طرز تهیه

در ابتدای کار فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا داغ شود.

آرد و پودر کاکائو را مخلوط کرده و ۲بار الک کنید.

تخم مرغ و شکر را مخلوط کرده و با همزن به خوبی با دور تند هم بزنید .

سپس جوش شیرین ، کره و شیر ولرم را اضافه کنید و با همزن ۳ دقیقه دیگر با دور تند بزنید تا مخلوط یکدست شود.

قابلمه ای را پر از آب کنید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید سپس مخلوط را روی حرارت بخار آب قرار دهید و ۱۰ دقیقه هم بزنید تا با حرارت بخار مواد داغ شوند.

ظرف را بعد از داغ شدن از روی حرارت بخار بردارید و بلافاصله مخلوط آرد و پودر کاکائو را اضافه کنید

هم بزنید تا مواد ترکیب شوند و خمیر نرمی بدست بیاید.

خمیر را در حالی که هنوز گرم است به ۸ قسمت مساوی تقسیم کنید و هر قسمت را روی کاغذ روغنی با وردنه به اندازه یک بشقاب پلو خوری خوب پهن و نازک کنید.

خمیر پهن شده را با قالب یک اندازه کنید.

ته سینی فر کاغذ روغنی بگذارید و خمیرها را با فاصله روی آن قرار دهید سپس داخل فری که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کرده اید و گرم شده است به مدت ۵ دقیقه بپزید.کیک آماده شده را کنار بگذارید تا خنک شود.

خامه عسلی و کره نرم شده را ۸دقیقه با همزن بزنید تا خوب ترکیب شوند سپس پنیر خامه ای را اضافه کنید و ۳ دقیقه دیگر بزنید.

داخل کاسه ای دیگر خامه سرد و پودر قند را مخلوط کنید و با همزن بزنید تا خودش را بگیرد

سپس به مخلوط کرم اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد یکدست شوند.

خمیرهای باقی مانده از قالب زدن(دور قالب) را داخل فر بپزید طوری که خشک و ترد شوند سپس آنها را پودر کنید.

پس از اینکه کیک ها خنک شدند به ترتیب روی آنها خامه ریخته و در صورت تمایل پودر کیک خشک شده بریزید.

روی کیک را نیز کاملا با خامه پوشانده و با پودر کیک تزیین کنید.

سایر نکات

1)در مرحله اضافه کردن آرد و پودر کاکائو به مواد داغ باید سرعت عمل تان بالا باشد چون در صورت سرد شدن مواد خمیر ترک خواهد خورد
2)در صورت تمایل مقدار بیشتری خمیر تهیه کرده و پودر کیک را بیشتر استفاده کنید.
3)میتوانید روی کیک و داخل آن از شکلات تخته ای رنده شده هم استفاده کنید.
طرز تهیه کیک ناپلئونی

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی