آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه کیک ناپلئونی

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه کیک ناپلئونی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۶۰ دقیقه
زمان پخت ۳۰ دقیقه

مواد لازم برای 7 نفر

تخم مرغ 1 عدد
شکر 1 لیوان
کره 4 قاشق غذا خوری
شیر 1/4 لیوان
بیکینگ پودر 1 قاشق چای خوری
آرد 2 لیوان
پودر کاکائو 2 قاشق غذا خوری

مواد خامه مخصوص :

کره 100 گرم
خامه‏ عسلی 1 لیوان
پنیر خامه ای 200 گرم
خامه 3/4 لیوان
پودر قند 2 قاشق غذا خوری

طرز تهیه

در ابتدای کار فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا داغ شود.

آرد و پودر کاکائو را مخلوط کرده و ۲بار الک کنید.

تخم مرغ و شکر را مخلوط کرده و با همزن به خوبی با دور تند هم بزنید .

سپس جوش شیرین ، کره و شیر ولرم را اضافه کنید و با همزن ۳ دقیقه دیگر با دور تند بزنید تا مخلوط یکدست شود.

قابلمه ای را پر از آب کنید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید سپس مخلوط را روی حرارت بخار آب قرار دهید و ۱۰ دقیقه هم بزنید تا با حرارت بخار مواد داغ شوند.

ظرف را بعد از داغ شدن از روی حرارت بخار بردارید و بلافاصله مخلوط آرد و پودر کاکائو را اضافه کنید

هم بزنید تا مواد ترکیب شوند و خمیر نرمی بدست بیاید.

خمیر را در حالی که هنوز گرم است به ۸ قسمت مساوی تقسیم کنید و هر قسمت را روی کاغذ روغنی با وردنه به اندازه یک بشقاب پلو خوری خوب پهن و نازک کنید.

خمیر پهن شده را با قالب یک اندازه کنید.

ته سینی فر کاغذ روغنی بگذارید و خمیرها را با فاصله روی آن قرار دهید سپس داخل فری که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کرده اید و گرم شده است به مدت ۵ دقیقه بپزید.کیک آماده شده را کنار بگذارید تا خنک شود.

خامه عسلی و کره نرم شده را ۸دقیقه با همزن بزنید تا خوب ترکیب شوند سپس پنیر خامه ای را اضافه کنید و ۳ دقیقه دیگر بزنید.

داخل کاسه ای دیگر خامه سرد و پودر قند را مخلوط کنید و با همزن بزنید تا خودش را بگیرد

سپس به مخلوط کرم اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد یکدست شوند.

خمیرهای باقی مانده از قالب زدن(دور قالب) را داخل فر بپزید طوری که خشک و ترد شوند سپس آنها را پودر کنید.

پس از اینکه کیک ها خنک شدند به ترتیب روی آنها خامه ریخته و در صورت تمایل پودر کیک خشک شده بریزید.

روی کیک را نیز کاملا با خامه پوشانده و با پودر کیک تزیین کنید.

سایر نکات

1)در مرحله اضافه کردن آرد و پودر کاکائو به مواد داغ باید سرعت عمل تان بالا باشد چون در صورت سرد شدن مواد خمیر ترک خواهد خورد
2)در صورت تمایل مقدار بیشتری خمیر تهیه کرده و پودر کیک را بیشتر استفاده کنید.
3)میتوانید روی کیک و داخل آن از شکلات تخته ای رنده شده هم استفاده کنید.
طرز تهیه کیک ناپلئونی

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی