آموزش طرز تهیه کیک نارگیلی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۳۰ دقیقه
زمان پخت ۴۵ دقیقه
مواد لازم برای 6 نفر
آرد 1.5 پیمانه
شکر 1 پیمانه
تخم مرغ 2 عدد
شیر 1 پیمانه
کره 125 گرم
بیکینگ پودر 1.5 قاشق مربا خوری
پودر نارگیل 1/2 پیمانه
رنده پوست پرتقال یا پودر 1 قاشق سوپ خوری
طرز تهیه
1-ابتدا كره را به دمای محیط رسانده و سپس آن را به همراه شكر با همزن برقی به مدت پنج دقیقه هم میزنیم. یك عدد تخممرغ را به پوست پرتقال اضافه كرده، خوب هم میزنیم. بعد تخممرغ دوم را هم افزوده مخلوط میكنیم.
2-آرد و بیكینگپودر را مخلوط كرده و نیمی از آن را كم كم به مواد اضافه میكنیم. سپس كمی از شیر و پودر نارگیل را ریخته و هم میزنیم.
3-بقیه آرد و شیر را هم اضافه كرده و مخلوط میكنیم. درون قالب را چرب كرده و آرد میپاشیم.
4-مواد را در آن ریخته و در فر با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد حدود ۴۰ دقیقه میگذاریم. بعد روی آن را با پودر نارگیل یا به دلخواه تزئین میكنیم.
سایر نکات
1)بهتر است از شیر نارگیلی یا همان شیر با طعم نارگیل استفاده كنید.
2)این كیك با اضافه كردن خامه زده شده و پودر نارگیل به عنوان تزیین زیبا تر و خوشمزه تر میشود.
3)میتوانید به جای رنده پوست پرتقال از رنده پوست لیمو هم استفاده كنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه