آموزش طرز تهیه کیک میوه خشک . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
3 عدد تخم مرغ
1.5 لیوان شکر( لیوان یا پیمانه قنادی)
1 لیوان ماست
1 لیوان روغن مایع
1 لیوان میوه خشک (هر میوه ای که دوست دارید)
1 پاکت پکینگ پودر (10 گرم و یا 2.5 قاشق چای خوری)
1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی )
2 لیوان آرد
بعلاوه 1 قاشق سوپخوری آرد اضافه(برای آغشته کردن میوه خشک ها)
طرز تهیه
میوه خشک ها را داخل ظرفی از آب گرم، 15 الی 20 دقیقه خیس کرده، آب آن را خالی کنید. روی پارچه تمیز بریزید تا آب آن گرفته شده و خشک شود. بعد از خشک شدن با یک قاشق غذاخوری آرد مخلوط کنید.
تخم مرغ و شکر تا زمانیکه پف کند هم بزنید.
ماست و روغن مایع اضافه کرده دوباره هم بزنید. آرد، پکینگ پودر و وانیل را با الک کردن به مواد اضافه کنید. میوه خشک ها را نیز اضافه کرده و هم بزنید.
داخل قالب کیک یا ظرف پیرکس چرب شده با روغن جامد ریخته و سعی کنید میوه خشک ها در ظرف به طور یکدست پخش شود.
داخل فر 175 درجه از قبل گرم شده به مدت نیم ساعت بپزید.
در پایان تست خلال دندان انجام دهید. درصورتیکه خمیر به خلال دندان نچسبد، پخته است. نوش جان
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه