آموزش طرز تهیه کیک موس قهوه و شکلات . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۳۰دقیقه
زمان پخت ۶۰ دقیقه
مواد لازم برای 8 نفر
آب 4 قاشق غذا خوری
شیر 1 لیوان
شکلات تخته ای 150 گرم
پودر قهوه فوری 1 قاشق چای خوری
شکر 1/2 لیوان
پودر ژلاتین 2 قاشق غذا خوری
خامه 300 گرم
کیک شکلاتی به مقدار لازم
طرز تهیه
پودر ژلاتین را با ۴ قاشق غذاخوری اب داخل کاسه ای بریزید و روی حرارت بخار اب قرار دهید.
شیر را روی حرارت قرار دهید تا گرم شود سپس ژلاتین و شکر را به شیر اضافه و مخلوط نمایید ( شیر فقط باید گرم باشد چون ژلاتین باعث بریده شدن شیر داغ میشود )
سپس این مخلوط را نصف کنید و در ۲ کاسه جداگانه بریزید ( کاسه شماره ۱ و کاسه شماره ۲ ).
شکلات های تخته ای را خرد کنید و روی بخار آب قرار دهید تا آب شود سپس شکلات ها و نصف خامه را به کاسه شماره ۱ اضافه کنید ،
پودر قهوه فوری و نصف دیگر خامه را نیز به کاسه شماره ۲ اضافه کنید.
کیک شکلاتی را آماده بخرید یا خودتان طبق این دستور آماده کنید ، با قالب های گرد یا هر قالبی که دوست دارید کیک را قالب بزنید
سپس کیک را کف لیوان قرار دهید ، مقداری موس شکلاتی روی کیک بریزید و به همان اندازه موس قهوه روی موس شکلات بریزید سپس داخل یخچال قرار دهید تا بسته شود.
میتوانید مقداری شکلات تخته ای آب کنید و بعنوان لایه آخر روی مواد بریزید یا به همان صورت سرو کنید.
نکته ها : نوع ظرف و قالبی که موس ها را در ان سرو میکنید کاملا سلیقه ای میباشد ، پس از اضافه کردن ژلاتین با سرعت عمل بیشتری کار کنید چون ژلاتین بسته میشود.
سایر نکات
نکته ها : نوع ظرف و قالبی که موس ها را در ان سرو میکنید کاملا سلیقه ای میباشد ، پس از اضافه کردن زلاتین با سرعت عمل بیشتری کار کنید چون زلاتین بسته بشه
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه