آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه پارفه خامه ای

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه پارفه خامه ای . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

2 پاکت کرم شانتی ساده(یا پودر خامه)
2پاکت نسکافه (نسکافه کوچک 3in1)
1پاکت خامه مایع(یا خامه معمولی)
نصف لیوان پودر قند
1لیوان شیر
از یک پاکت کمی کمتر بیسکوییت پتی بور(کاکائویی خوشمزه تر میشه)
1پاکت بیسکوییت سبوس دار گندم(مثل ساقه طلایی)
1 لیوان شکلات چیپسی
1 لیوان گردوی درشت خرد شده (اختیاری)
1 لیوان فندق درشت خرد شده (یافندق)
1 کاسه توت فرنگی
1 عدد هلو

طرز تهیه

کرم شانتی ، خامه و شیر را با هم زن خوب هم بزنید سپس نسکافه و پودرشکر را اضافه کنید و هم بزنید بیسکوییت های خرد شده را که خیلی ریز نباشند به مواد اضافه کنید و هم بزنید(بیسکوییت ها را خیلی ریز خرد نکنید)گردو ، فندق ، توت فرنگی ، هلو خرد شده را اضافه کنید و با لیسک زیرو رو کنید و مواد را داخل قالب لوف که سلفون کشیده اید یا قالب سیلیکون بریزید و یک شب یا تا زمانیکه منجمد شود داخل فریزر بذارید سپس به دلخواه تزئین کرده سرو کنید(من با شکلات آب شده به روش بن ماری تزیین کردم) ❣کرم شانتی(بسته هاى 75 گرمى) در واقع همان پودر خامه هست که هم شیرین شده هست و هم بهش اسانس اضافه شده است. و با شیر هم زده میشود و برای تزیین انواع کیک و دسر استفاده میشود
طرز تهیه پارفه خامه ای

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی