آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه کیک موزائیک خرمایی، پرتقالی، گردویی

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه کیک موزائیک خرمایی، پرتقالی، گردویی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم

2 پاکت بیسکوییت پتی بور(350 گرم)
100 گرم کره و یا مارگارین
75 گرم شکلات تلخ(54% استفاده کردم)
3/4 لیوان شیر
1/2 لیوان خامه صبحانه
1.5 قاشق غذاخوری پودرکاکائو
2 قاشق غذاخوری پودر قند
1 استکان گردوی خرد شده
1.5 قاشق مرباخوری پوست پرتقال رنده شده
1 کاسه خرما (10_15 عدد)

طرز تهیه

بیسکوییت ها را با دست بصورت تکه های بزرگ داخل ظرف بزرگی خرد کنید.
کره را روی اجاق آب کنید و قبل از اینکه بجوشد از روی اجاق بردارید، آب شدنش کافیست.
شکلات را خرد کرده، داخل کره اضافه کنید و هم بزنید آب شود. سپس؛ شیر، پودر کاکائو، خامه و پودر قند را اضافه کرده و سس شکلاتی را هم بزنید.
گردوها را با دست خرد کنید بطوریکه زیاد کوچک نباشند.
پوست پرتقال ها را رنده کنید. هسته خرماها را جدا کرده، روی تخته بصورت مکعبی خرد کنید.
پوست پرتقال، گردوی خرد شده، خرماها و سس شکلاتی را روی بیسکوییت ها بریزید و خوب مخلوط کنید. به کمک یک قاشق و یا با دست میتوانید انجام دهید.
ظرف دلخواهتان و یا قالب را سلفون بگیرید بطوریکه از کناره هایش اضافی بماند و مواد را داخل ظرف بریزید، با فشار دادن صاف کنید و سعی کنید داخل قالب بشیند. روی آن را با سلفون بپوشانید و داخل یخچال قرار دهید. من با استفاده از کاسه گود اندازه 12سانتیمتری، شکل دادم. برای اینکه کاملا شکل بگیرد یک شب داخل جایخی یخچال نگه داشتم و روز بعد در یخچال گذاشته در آنجا نگهداری کردم.
کیک موزاییک نفیسمون برای سرو حاضر است. ☺️ نوش جان 🙂
طرز تهیه کیک موزائیک خرمایی، پرتقالی، گردویی

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی