آموزش طرز تهیه کیک مرغ وبادمجان . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۶۰ دقیقه
زمان پخت ۴۵ دقیقه
مواد لازم برای 6 نفر
تخم مرغ 4 عدد
روغن مایع 1/2 پیمانه
ماست 1 پیمانه
بیکینگ پودر 2 قاشق چای خوری
آرد 2 پیمانه
پودر خمیر ترش 1 قاشق مربا خوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
مواد میانی
پیاز متوسط نگینی شده 1 عدد
سینه مرغ ریز خرد شده 200 گرم
فلفل دلمه ای نگینی 1 عدد
بادمجان ریز خرد شده 200 گرم
جعفری ریز خرد شده 1/2 پیمانه
سیر رنده شده 4-3 حبه
پنیر پیتزا رنده شده 150 گرم
زردچوبه 1 قاشق مربا خوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه
1-ابتدا بادمجونها رو با مقداری روغن سرخ می کنیم و کنار می ذاریم.
2-بعد پیاز نگینی شده رو با مقداری روغن روی حرارت می ذاریم تا عسلی بشه بعد مرغ خرد شده رو بهش اضافه می کنیم و ۵ دقیقه تفت می دیم.
3-نمک و فلفل و زردچوبه و سیر رنده شده رو هم اضافه می کنیم و تفت می دیم.
4-بعد بادمجونهای سرخ شده وفلفل دلمه ای خردشده+جعفری خردشده+۱/۳پنیر پیتزا رو هم اضافه می کنیم وقتی پنیرها آب شدن گاز رو خاموش می کنیم.
5-حالا خمیر کیک رو آماده می کنیم.ماست + بکینگ پودر رو مخلوط می کنیم و می ذاریم تا کف کنه. تخم مرغ ها رو با همزن برقی ۴دقیقه می زنیم
6-بعد روغن رو بهش اضافه می کنیم.وقتی مخلوط شدن مخلوط ماست و بکینگ پودر رو اضافه می کنیم و فقط در حد مخلوط شدن به هم می زنیم اگه زیاد به هم بزنیم اثر بکینگ پودر از بین می ره و کیک خوب پف نمی کنه.
7-آرد+نمک + فلفل+ پودر خمیر ترش رو هم مخلوط می کنیم و در سه مرحله به خمیر کیک اضافه می کنیم و با لیسک به هم می زنیم.
8-اگه قالبتون مثل قالب من فلزیه : قالب رو با روغن جامد چرب می کنیم و آرد پاشی می کنیم آرد اضافه اش رو می تکونیم و نصف خمیر کیک رو در قالب می ریزیم.
9-بعد روی خمیر مقداری پنیر پیتزا می ریزیم و بعد مواد میانی رو روش می ریزیم و دوباره کمی پنیر پیتزا روش می ریزیم و بقیه خمیر رو هم روی لایه قبل می ریزیم و صاف می کنیم.
10بعد قالب رو کنار می ذاریم و ۴۰ دقیقه به خمیر استراحت می دیم چون داخل خمیر پودر خمیر ترش داره وباید استراحت کنه.
11-فر رو روشن می کنیم و حرارت رو روی ۱۷۵ درجه سانتیگراد می ذاریم.
12-بعد از استراحت قالب رو داخل فر می ذاریم
سایر نکات
منظور ازپیمانه یک لیوان دسته دار است که معادل بایک پیمانه استاندارد اندازه گیری است.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه