آموزش طرز تهیه کیک ماسکارپونه کاکائویی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
4 عدد تخم مرغ
1 لیوان آرد
نصف لیوان شکر
1 پاکت پنیر ماسکارپونه(250 گرم)
1 پاکت بکینگ پودر(10 گرم)
1 قاشق چایخوری جوش شیرین
2 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
طرز تهیه
سفیده تخم مرغ را جدا کرده و با یک پنس نمک با هم زن زدم تا وقتی که خوب کف کند .زرده تخم مرغ را با ماسکارپونه و شکر تا وقتی که کرم رنگ شود با هم زن زدم.آرد,بکینگ پودر,کاکائو و جوش شیرین را الک کرده به زرده تخم مرغ اضافه کرده و هم زدم.1/3 از سفیده را به مواد کیک اضافه کرده هم زدم .سفیده های مانده را در 2 نوبت به مواد اضافه کرده با لیسک به آرامی هم زدم.قالب را چرب کرده و در فر 180 درجه گذاشتم.(بعد از حدود 30 دقیقه تست کنین)
مثل پنبه نرم شد.روی کیک سس شکلاتی آماده ریختم
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه