آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه کیک لیمویی

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه کیک لیمویی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم

4 عدد تخم مرغ (بزرگ)
1.5 لیوان شکر (لیوان دسته دار فرانسه یا پیمانه قنادی)
1.5 لیوان شیر
نصف لیوان روغن مایع
پوست رنده شده و آب 1 عدد لیمو (لیمو ترش ، لیموی پوست زرد)
2 پاکت بکینگ پودر (20 گرم یا 5 قاشق چای خوری)
1 پاکت وانیل شکری (5 گرم یا وانیل ایرانی کمی)
نوک قاشق چای خوری زردچوبه (برای رنگ دادن است و اصلا طعم زردچوبه مشخص نمیشود ، میتوانید نریزید)
3 لیوان آرد

طرز تهیه

تخم مرغ و شکر را داخل ظرفی بریزید و با همزن برقی تا وقتیکه کف کند خوب هم بزنید. خیلی مهم است که تمام مواد با محیط هم دما باشند به این نکته دقت کنید. سپس بقیه مواد را به ترتیب اضافه کنید و هم بزنید ، قوام مایه کیک نه خیلی غلیظ باشد و نه خیلی رقیق باشد. (میتوانید با کم و زیاد کردن مقدار آرد قوام مایه کیک را تنظیم کنید)
قالب را از قبل با مارگارین (یا کره )چرب کنید و کمی آرد داخل قالب بپاشید و قالب را تکان دهید تا آرد به تمام قسمتهای قالب برسد (بعد از پاشیدن آرد قالب را سر و ته کنید و با دست کف قالب بزنید تا آرد اضافی بیرون بریزید) اینکار باعث میشود کیک از داخل قالب راحت بیرون بیاد. مایه کیک را داخل قالب بریزید و قالب را دو بار روی میز بزنید و به راست و چپ تکان دهید تا تمام قسمتهای کیک به یک اندازه پف کند. در فر 150 درجه از قبل گرم شده به مدت 50_40 دقیقه تا وقتیکه روی کیک سرخ شود بپزید مدت پخت در فر های مختلف متفاوت است با توجه به حرارت فر خودتان تنظیم کنید(با خلال دندان پخت کیک را تست کنید) من وقتی کیک را داخل قالب گذاشتم داخل کاسه های پیرکس کوچک آب ریختم و داخل فر گذاشتم اینکار باعث میشود کیک خوب پف کند و نرم تر شود اگر شما دوست ندارید میتوانیو نذارید ضروری نیست. نوش جان
طرز تهیه کیک لیمویی

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی