آموزش طرز تهیه کیک قاشقی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۵ دقیقه
زمان پخت ۴۰ دقیقه
مواد لازم برای 6 نفر
شکر 1 لیوان
آرد 2 لیوان
شیر 1لیوان
بیکینگ پودر 1 قاشق غذا خوری
وانیل 1 قاشق چای خوری
تخم مرغ 2 عدد
روغن به مقدار لازم
طرز تهیه
ابتدا موادخشک را باهم ترکیب کنید
تخم مرغ،شیر و شکر را به وسیله چنگال هم بزنید
سپس موادخشک را به تدریج به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید ومخلوط کنید
ازمواد باقاشق بردارید ودر روغن داغ باحرارت ملایم سرخ کنید.
سایر نکات
شما میتوانید درصورت تمایل به مواد کیک گردو و کشمش اضافه کنید. منظور از لیوان دردستور، لیوان دسته دار فرانسوی است.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه