آموزش طرز تهیه کرپ کیک اسفناجی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
200 گرم اسفناج(3 ریشه و یا اندازه 2 مشت )
2 لیوان شیر
3 عدد تخم مرغ
3 لیوان آرد
نصف استکان روغن مایع(40 گرم)
1 قاشق غذاخوری شکر
1 پاکت وانیل شکری(5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
طرز تهیه
اسفناج را شسته 5 دقیقه آبپز کنید سپس آبکش کرده در غذاساز پوره کنید و یک لیوان پوره اسفناج بردارید و کنار بذارید خنک شود. در ظرفی تخم مرغ و شیر را بریزید و هم بزنید سپس به ترتیب آرد ، روغن مایع ، شکر ، وانیل و در آخر پوره اسفناج را بریزید مایه پنکیک نسبتا غلیظ باشد. داخل ماهیتابه داغ(که خیلی کم چرب شده) یک قاشق از مایه پنکیک بریزید و برای اینکه رنگ سبز پنکیک حفظ شود با حرارت کم یک طرف پنکیک را بپزید. وسط پنکیک خامه صبحانه و یا خامه قنادی بذارید و با توت فرنگی تزیین کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه