آموزش طرز تهیه کیک فنجانی پخته شده بدون فر . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
برای 6 تا کیک در فنجان قهوه :
1 تخم مرغ در دمای اتاق – 1 استکان شکر – 1 استکان شیر – نصف استکان روغن مایع – 1 لیوان آرد – 1 قاشق غذاخوری پودر کاکائو – وانیل – 10 گرم پکینگ پودر – اگه خواستین توش پودر بادام، فندق یا گردو بریزین
طرز تهیه
شکر و تخم مرغ رو خوب بزنین، اونقدر که شکر خوب حل شه و پفی شه، بعد روغن مایع، شیر و وانیل رو اضافه کنین و کمی دیگه بزنین، بعد یک قاشق غذاخوری از اون یک لیوان آرد رو بردارین بزارین کنار و بقیه آرد که در لیوان مونده رو به همراه پکینگ پودر الک کنین و به کیک اضافه کنین و مخلوط کنین. کیک رو به دو قسمت تقسیم کنین و به یک قسمت 1 قاشق آرد رو اضافه کنین و به دیگری 1 قاشق پودر کاکائو رو اضافه کنین و مخلوط کنین.(پودر کاکائو رو الک کنین).فنجان هارو روغن بمالین(یا از کاغذ های کاپ کیک استفاده کنین) و کیک رو اگه خواستین یک قاشق از کاکائویی و یک قاشق از سفید بریزین توشون. فنجان هارو توی قابلمه بچینین و تا نصفش آب سرد بریزین،حوله بزارین و درشو ببندین(مثل وقتیکه برنج رو میزارین دم)و باز نکنین اصلا درشو، همین که آبش خواست بجوشه، شعله رو کم کنین و 20 دقیقه صبر کنین و شعله رو خاموش کنین. با یک خلال دندان ببینین پخته یا نه.بعد حوله رو دربیارین و دوباره درشو بزارین و 15 دقیقه دیگه صبر کنین. بعدش دربیارین از قابلمه و بزارین سرد شن
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه