آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه کیک فانتا(نوشابه پرتقالی) با خامه پنیری و هلویی

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه کیک فانتا(نوشابه پرتقالی) با خامه پنیری و هلویی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم

برای کیک:
4 تخم مرغ1 پیمانه شکر1 پیمانه نشاسته(من هروقت به کیکم نشاسته میزنم خراب میشه، واسه همین پیشنهاد میکنم بجاش 1 پیمانه آرد بزنین)1 پیمانه آردحدود نیم پیمانه روغن مایع حدود نیم پیمانه نوشابه پرتقالی(فانتا) و اگه نداشتین، آب پرتقال1 بسته پودینگ وانیلی (پودرش)حدود 10 گرم بکینگ پودر

طرز تهیه

برای خامه:
خامه قنادی (یا اگه نداشتین، حدود 4 بسته کرم شانتی یا پودر خامه)پنیر ماسکارپونه(مثلا برای 4 بسته کرم شانتی، 400 گرم پنیر ماسکارپونه)1 کنسرو هلو یا آناناس

آرد و بکینگ پودر رو باهم مخلوط کنین و الک کنین،تخم مرغ ها و شکر رو خوب بزنین،پودر پودینگ رو اضافه کنین و بزنین، روغن مایع رو اضافه کنین و مخلوط کنین، بعد همزن رو بزارین کنار و در 3 مرحله، مخلوط آرد و نوشابه یا آب پرتقال رو اضافه کنین(یعنی آردو اضافه کنین بعد نوشابه یا آب پرتقال رو ، بعد مخلوط کنین و بازم آرد و…) و با لیسک زیرو رو کنین.در فر گرم شده 180 درجه بپزین.
برای خامه روش، 4 بسته کرم شانتی (پودر خامه) رو با شیر بزنین و اگه مثل من طعم کرم شانتی رو دوست ندارین، از قنادیا به مقدار دلخواه خامه قنادی بخرین و بهش پنیر ماسکارپونه اضافه کنین و هم بزنین و بعد هلو هارو خرد کنین و بدون آب اضافه کنین و مخلوط کنین.روی کیک سرد شده، خامه رو بدین و اگه خواستین روش بیسکویت بزارین و شکلات سفید آب کنین روش بریزین
طرز تهیه کیک فانتا(نوشابه پرتقالی) با خامه پنیری و هلویی

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی