آموزش طرز تهیه کیک عروس کاکائویی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
لیوان استفاده شده 200میلی است.
3 عدد تخم مرغ
1 لیوان شکر(170 گرم)
1 استکان شیر(استکان کمر باریک ترک ،100 گرم)
1 پاکت بکینگ پودر(10 گرم یا 2.5 قاشق چای خوری)
1 پاکت وانیل شکری(5 گرم یا وانیل ایرانی کمی)
2 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
نصف استکان روغن مایع(40 گرم)
1 لیوان(110 گرم) + نصف استکان آرد(25 گرم)
(آرد جمعا حدود 135 گرم)
برای خیس کردن کیک:
2 لیوان شیر
نصف استکان شکر
برای محلبی:
5 لیوان شیر
1 استکان شکر(75 گرم)
3 قاشق غذاخوری آرد
3 قاشق غذاخوری نشاسته(گندم)
1 پاکت وانیل شکری(5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
1 پاکت پودر کرم شانتی(75 گرم ،همان پودر خامه است که بهش اسانس اضافه شده،میتوانید پودر خامه را از لوازم قنادی فروشی بخرید)
طرز تهیه
تخم مرغ و شکر را 5دقیقه با همزن برقی هم بزنید. روغن مایع و شیر را اضافه کرده هم بزنید سپس آرد ،پودر کاکائو ،وانیل و بکینگ پودر را در حالیکه الک میکنید به بقیه مواد اضافه کنید و به هم زدن ادامه بدید. داخل ظرف پیرکس مربع یا مستطیل چرب شده(یا هر قالب دیگری)بریزید و در فر 175درجه با کنترل بپزید(با خلال دندان پخت کیک را تست کنید ، زمان پخت را نگفته)وقتی کیک پخت در زمانیکه کیک سرد میشود شیر و شکر را داخل قابلمه ای بریزید و روی اجاق بدون اینکه بجوشانید مدام هم بزنید و گرم کنید(برای راحت آب شدن شکر و در حدی گرم کنید که شکر آب شود)با سیخ چوبی روی کیک سرد شده سوراخ هایی ایجاد کنید.مخلوط شیر و شکر را روی کیک بریزید(کیک سرد و شیر ولرم)سپس محلبی را آماده کنید. تمام مواد بجز پودر کرم شانتی و وانیل را داخل قابلمه ای بریزید و هم بزنید.سپس روی اجاق بذارید و تا وقتی که به نقطه جوش برسد مدام هم زده بپزید.بعد از اینکه شروع به جوشیدن کرد حرارت را کم کنید و چند دقیقه دیگر هم زده بپزید.سپس از روی اجاق بردارید وقتی که سرد شد وانیل و پودر کرم شانتی را اضافه کنید و با همزن برقی هم بزنید.به طور یکنواخت روی تمام قسمتهای کیک بریزید و صاف کنید.روی محلبی پودر نارگیل فراوان بپاشید و حداقل 5_4ساعت و اگر وقت دارید در یک شب در یخچال بذارید سپس برش زده سرو کنید.از حالا نوش جان کسانیکه که امتحان میکنند
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه