آموزش طرز تهیه کیک شیفون شکلاتی بهمراه خامه شکلاتی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم
برای یک قالب 27×27 سانتیمتری ویا 30×30 سانتیمتری
4 سفیده تخم مرغ بزرگ، در دمای اتاق
70 گرم شکر
4 زرده تخم مرغ بزرگ، در دمای اتاق
40 میلی لیتر روغن مایع یا زیتون
70 میلی لیتر شیر یا آب، ولرم
65 گرم آرد
10 گرم پودر کاکائو شیرین نشده
برای خامه شکلاتی:
200 میلی لیتر خامه پرچرب، در دمای اتاق
60 گرم شکلات تلخ
60 گرم شکلات شیری
طرز تهیه
داخل سینی فر، کاغذ روغنی بزارین-آرد و پودر کاکائو رو با هم مخلوط کنید و الک کنید-فر رو در دمای 180 درجه بزارین-20 گرم از شکر رو در 3-4 مرحله، به سفیده های تخم مرغ اضافه کنید و هر سری خوب با همزن بزنین، تا سفت شه و از ظرف نریزه(در آخر به مدت 1 دقیقه با ویسک و با دست، به آرامی و دورانی مخلوط کنین)-50 گرم از شکر روهم به زرده ها اضافه کنین و با همزن بزنین تا روشن شه رنگش-بعد روغن و شیر رو اضافه کنین و مخلوط کنین، بعد مواد خشک رو کم کم اضافه کنین و با لیسک زیرو رو کنین، بعد سفیده رو در 2-3 مرحله اضافه کنین و با لیسک زیرو رو کنین به آرامی تا پفش نخوابه ولی خوب مخلوط شن.مایع کیک رو داخل سینی بریزین و با لیسک یکنواخت کنین و 14 دقیقه در فر گرم شده بپزین-کیک رو از فر دربیارین و وقتی هنوز گرمه، اطراف کیک رو اگه نیاز بود تمیز کنید، بعد داخل سلفون بزارین، طوریکه اطرافش خلال دندان چوبی بزارین تا به سلفون نچسبه و خوب بپوشونین و داخل کیسه فریزر بزارین و حداقل 2 ساعت در یخچال قرار بدین تا سرد شه.اینجوری خشک نمیشه حین سرد شدن.
شکلات رو بصورت بن ماری آب کنین و خامه رو اضافه کنین و بازم بصورت بن ماری مخلوط کنین و گرم کنید، بعد داخل یک کاسه که زیرش یک کاسه بزرگ پر از یخ هستش بریزین و با همزدن سرد کنید، بعد که سرد شد، با همزن حدود 7 دقیقه بزنین.
کیک رو از یخچال دربیارین و همه جاشو داخل پودر کاکائو کنین و اگه نیاز بود، اطرافشو ببرید و سپس به دو لایه تقسیم کنین، سپس یک لایه رو به مربع های بزرگ تقسیم کرده و روی لایه ای که هنوز نبریدین، از خامه روش بمالین، بعد مربع هارو به آرامی روش بزارین و بقیه خامه رو روش بمالین و ببرید.اینجوری خامه بیرون نمیزنه حین بریدن
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه