آموزش طرز تهیه کیک شیره خرما . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۳۰ دقیقه
زمان پخت ۴۵ دقیقه
مواد لازم برای 8نفر
آرد 100 گرم
شیره خرما 1/2 پیمانه
تخم مرغ 2 عدد
آب جوش 1 قاشق مربا خوری
وانیل 1/2 قاشق چای خوری
بیکینگ پودر 1 قاشق مربا خوری
شیره خرما برای تزئین 3 قاشق غذا خوری
طرز تهیه
1-ابتدا تخم مرغها را با همزن حدود ۵ دقیقه هم میزنیم تا پوک شوند. بعد شیره خرما،وانیل و آبجوش را اضافه کرده و دوباره میزنیم .
2-در آخر مخلوط آرد و بیکینگ پودر را داخل مایه قبلی الک می کنیم و با لیسک هم میزنیم .قالب را چرب کرده و مواد را میریزیم.
3-در فر گرم با حرارت ۱۸۰ درجه به مدت تقریبی ۴۵ دقیقه قرار می دهیم .
4-بعد که از فر در آوردیم همانطور که کیک داغ هست با سیخ چوبی سوراخ هایی درون اون قرار میدهیم و حدود ۳ قاشق غذاخوری روی آن شیره خرما میریزیم تا به خورد کیک بره
5-و سپس به دلخواه تزیین میکنیم . با توجه به اینکه این کیک از شیرین کننده طبیعی استفاده شده پس سالم تر هم هست.
6-از شیره انگور وتوت هم میتوانید به عنوان جایگزین استفاده کنید. نوش جان. سما بانو
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه