آموزش طرز تهیه کیک شیره انگور با سس کارامل . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۲۰ دقیقه
زمان پخت ۶۰ دقیقه
مواد لازم برای 6 نفر
تخم مرغ 4 عدد
آرد 2 لیوان
شکر 2قاشق غذا خوری
آب جوش 1/2لیوان
شیره انگور 1 لیوان
وانیل 1/4 قاشق چای خوری
روغن 2/3 لیوان
بیکینگ پودر 1 قاشق مربا خوری
زنجبیل و دارچین 1 قاشق غذا خوری
گردو خرد شده(اختیاری) 1/2 لیوان
طرز تهیه
1- تخم مرغ رو با وانیل و شکر خوب رو با همزن می زنیم تا رنگش روشن شه.
۲
2-بعد شیره انگور(دوشاب) و آب جوش سرد شده را با هم مخلوط کرده بعد شیره رو به مواد کیک مون اضافه میکنیم و خوب می زنیم تا کف کنه.
3-روغن مایع را اضافه کرد بهم زده بعد آرد و پودر دارچین زنجبیل تازه به دلخواه گردوی خرد شده و بیکینگ پودر الک شده را کم کم اضافه کرد و با لیسک مخلوط می کنیم تا یکدست شه.
4-ته قالب رو کاغذ روغنی می اندازیم و مایه رو می ریزیم داخلش. ودر فر ۱۸۰ درجه زمان یک ساعت .
5-تا زمانی که کیک مون پخته شود.( وقتی که خلال دندون داخل کیک بزنیم و چیزی به خلال دندون نچسبه یعنی کیک مون آمادست) و فرتون رو نباید از قبل گرم کنین،این نکته خیلی مهمه?
6-طرز تهیه سس کاراملی :ابتدا ۳/۴ لیوان شکر را روی حرارت گذاشته تا شکر ذوب شود بعد ۵۰ گرم کره و ۱/۲ لیوان خامه را به مخلوط اضافه میکنیم و هم میزنیم مدت چند دقیقه روی حرارت بماند بعد بر میداریم بعداز خنک شدن روی کیک میریزیم .
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه