آموزش طرز تهیه کیک شیر . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۵ دقیقه
زمان پخت ۴۰ دقیقه
مواد لازم برای 10 نفر
آرد 2 پیمانه
شکر 1 پیمانه
شیر 1/2 پیمانه
روغن 1/2 پیمانه
تخم مرغ 3 عدد
بیکینگ پودر 2 قاشق چای خوری
وانیل 1/2 قاشق چای خوری
طرز تهیه
1-روغن+شیر+شکر را با همزن بخوبی میزنیم تا شکر تقریبا حل شود(حدود ۳ دقیقه)
2-تخم مرغ +وانیل را دانه دانه افزوده و برای هرکدام بخوبی میزنیم(برای هر تخم مرغ حدود ۲دقیقه)
3-آرد+بکینگ پودر را سه بار الک کرده و به مواد افزوده و به آرامی ترکیب میکنیم
4-مواد را در قالب سایز ۲۰ دیواره بلند یا ۲۴ میان تهی ریخته و در فر از پیش گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه بمدت تقریبی ۴۰ دقیقه قرار میدهیم.
5-کیک را پس از اتمام پخت تا ده دقیقه از فر بیرون نمی آوریم.پس از این مدت کیک را بیرون آورده و خنک میکنیم.روی کیک را با پودر قند و پودر پسته تزیین میکنیم
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه