آشپزي و شيريني پزي پیش غذا

طرز تهیه پیش غذا با انار

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه پیش غذا با انار . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

ریحان و جعفری خرد شده 2 قاشق سوپخوری
پیازچه خرد شده 2 قاشق سوپخوری
مریم گلی 1 قاشق چایخوری
بادام و پسته 2 قاشق سوپخوری
گردوی خرد شده 2 قاشق سوپخوری
پنیر ماسکارپونه 30 گرم
پنیر خامه ای 30 گرم
پنیر فتا 30 گرم
انار 1 عدد

مواد لازم نان تزیینی:

سفیده تخم مرغ ۲ عدد
آرد یک و یک دوم قاشق سوپ خوری
پودر شکر 1/2 قاشق سوپ خوری
روغن مایع یک و یک دوم قاشق سوپخوری

طرز تهیه

تمام مواد(به جز انار) را با هم مخلوط کنید و به شکل لوله ای داخل پلاستیک درآورده و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید. سپس دانه های انار را با حوصله و به آرامی روی پنیر بچینید و دوباره در یخچال به مدت نیم ساعت بگذارید تا مواد خوب به هم بچسبند. برای تزیین می توانید از نان یوفکا سرخ شده و نان های سرخ شده دیگر استفاده کنید.
طرز تهیه نان تزیینی:
تمام مواد را به خوبی با هم مخلوط کنید تا مایعی کاملا یکدست و شل حاصل شود. مقداری از مایع را روی کاغذ روغنی ریخته و به مدت ۲ دقیقه در فر از پیش گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار دهید تا مخلوط خودش را بگیردو حالت ژله ای پیدا کند. سپس از فر خارج کرده و شکل های مورد نظر را به وسیله کاتر روی خمیر بیندازید و روی قالب منحنی قرار داده و مجددا به مدت ۵ دقیقه در فر بگذارید تا خمیر خشک شده و پخت کامل شود.
طرز تهیه پیش غذا با انار

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی