آموزش طرز تهیه کیک شکلات و سیب و فندق و بادام زمینی و کارامل . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
3 تخم مرغ – 1 لیوان شکر – 2 قاشق غذاخوری پر کره – 80 گرم شکلات تلخ – 2 عدد سیب متوسط(پوستشونو بکنین و ریز رنده کنین) – 1 لیوان آرد – 1 قاشق مرباخوری صاف بکینگ پودر – وانیل – 2 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
برای روش: نصف لیوان فندق که کمی خرد کردین – نصف لیوان بادام زمینی که کمی خرد کردین و بی نمکه و پوستشو درآوردین – نصف لیوان شکلات چیپسی
برای کارامل: 1 لیوان شکر – نصف لیوان آب – 3تا4 قطره آب لیمو – 2 قاشق غذاخوری کره(نه پر نه صاف)(کمی پر)- 100 گرم خامه
طرز تهیه
✏برای کارامل… شکر، آب لیمو و آب رو توی تابه بریزین و بجوشونین، بعضا تابه رو حرکت بدین تا مواد مخلوط شن، رنگش که قهوهای شد بهش کره رو اضافه کنین و تا وقتیکه آب شه، با قاشق تختهای هم بزنین. خامه رو اضافه کنین و سریع هم بزنین و همین که آب شد، از گاز بردارین، درون ظرفی شیشه ای بریزین تا سرد شه.
✏برای کیک… کره و شکلات رو بصورت بن ماری آب کنین و بزارین ولرم شه، تخممرغ و شکر رو خوب بزنین، بعد که پفی شد، کره و شکلات ولرم شده رو اضافه کنین،سیبهارو هم که رنده کردین اضافه کنین و مخلوط کنین، مواد خشک رو الک کنین و اضافه کنین، قالبتون رو روغن بمالین و کیک رو بریزین و روش فندق، بادام زمینی و شکلات چیپسی بریزین و در فر گرم 175 درجه، 25 دقیقه بپزین. ✏روی کیک ولرم،از سس کارامل هرچقدر خواستین بریزین
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه