آموزش طرز تهیه کیک شکلاتی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
سفیده ی تخم مرغ …… 4 عدد
شیر …………………….. 1 لیوان
کره ……………………… 1 فنجان(ذوب شده)
روغن مایع ……………… 1 فنجان
بیکینگ پودر …………… 1 قاشق چای خوری
وانیل …………………… 1 قاشق چای خوری
نمک ……………………. نوک قاشق چای خوری
شکر ……………………. 2 لیوان
شکلات پولکی ………… 1 فنجان
پودر بادام ……………… 1 فنجان
آرد ……………………… 6 فنجان
مغز فندق ……………… 1 فنجان(خرد شده)
پودر کاکائو ……………. 4 قاشق غذاخوری پُر
طرز تهیه
سفیده های تخم_مرغ را در ظرف مناسبی به وسیله ی همزن برقی، خوب می زنیم تا اسفنجی شود. کره ی مذاب، روغن مایع، شیر ، وانیل و شکر را اضافه کرده و همه ی مواد را به خوبی با هم مخلوط می کنیم سپس مخلوط آرد ، پودر کاکائو، نمک و بیکینگ پودر را اضافه کرده و همه ی مواد را با هم مخلوط می کنیم. در آخر پودر بادام ، مغز فندق و شکلاتی پولکی (یا چیپسی یا شکلات خرد شده) را به خمیر اضافه کرده و همه ی مواد را به خوبی با هم مخلوط کرده و در قالب کیک صبحانه که داخل آن را چرب کرده ایم، می ریزیم. قالب را به مدت 45 دقیقه در فری که از قبل با دمای 190 درجه ی سانتی گراد روشن کرده ایم قرار می دهیم سپس از فر خارج کرده و بعد از این که کیک خنک شد، از قالب خارج کرده و برش می زنیم و سرو می کنیم.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه